Top
Intézményesített férfiköröm-ápolás – Szépségportál
fade
707
post-template-default,single,single-post,postid-707,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Intézményesített férfiköröm-ápolás

Intézményesített férfiköröm-ápolás

Már nem kell két hetet sem várniuk férfiaknak és régen dédelgetett álmuk valóra válik. Hammer & Nails néven ugyanis november 9-én megnyílik az első, kizárólag férfiak számára üzemelő körömszalon – igaz, egyelőre nem nálunk, hanem Los Angelesben.

A szolgáltatások nem merülnek ki a hagyományos körömápolásban, hatféle csomag és négy kiegészítő kezelés közül választhatnak a kezükre az  igényes urak. Nem hiányozhat a nőknél már hagyományosnak mondható paraffinos kezelés vagy az olajos masszázs.  Amellett, hogy kényelmes és pihentető, egyben férfias is lesz a hangulata az üzletnek, amit az is mutat, hogy  a legfontosabb berendezési tárgyak az óriás képernyős televíziók lesznek.