Top
Tetoválások – Szimbólumok és írásjelek – Szépségportál
fade
1056
post-template-default,single,single-post,postid-1056,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Tetoválások – Szimbólumok és írásjelek

Tetoválások – Szimbólumok és írásjelek

A most bemutatott könyvből sok érdekességet megtudhatunk korunk nagy divatjáról, a tetoválásról.

008_021_gyujtok.qxdEz a könyv a tetoválás egyedülálló „szótára”, mely egyesével mutatja be a testművészet művészi motívumainak fajtáit és jelképrendszereit.

A tetoválás nemcsak egy bőrbe vésett rajz, hanem egy jelképes üzenet is, melynek valódi jelentését és jelentőségét kizárólag viselője ismeri. A tetovált bőr egyfajta életfilozófiát mutat, esztétikus formába rejtett üzenetet, mely túlmutat időn és divaton. A tetováló nem egyszerű rajzoló, hanem művész, a tetováltatás pedig legtöbb esetben belső elkötelezettségből fakad, nem csupán szeszély.

A tetoválást viselők és a tetoválás után áhítozók a motívumokon, szimbólumokon kívül e könyvből megismerhetik a tetoválás történetét, a napjainkban alkalmazott eljárásokat, és még gyakorlati tanácsokat is találnak a szalonok kiválasztására és a sebek ápolására vonatkozóan.

 

 

 

[stextbox id=”portal” float=”true” width=”300″]Noemi Marcos Alba
Tetoválások
Szimbólumok és írásjelek
Kiadta: Ventus Libro Kiadó[/stextbox]

 

Zsuzsa N. Vadász