Top
Osztálykirándulás – Szépségportál
fade
1149
post-template-default,single,single-post,postid-1149,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Osztálykirándulás

Osztálykirándulás

Akár tanuló vagy, akár oktató tartsd szem előtt, hogy a tantermen kívül is rengeteg olyan lehetőség vár rád, amelyből sokat tanulhatsz.

Ha emlékszel még, milyen volt az általános iskolában az osztálykirándulás, amikor anyukád egész napra csomagolt neked ennivalót, majd nyüzsgő gyerekként felszálltatok a buszra, és elmentetek egy arborétumba, játszva tanulni. Pontosan ilyen fontos, hogy a kozmetikus, fodrász vagy kézápoló tanfolyam tantermén kívül izgalmas hatások érjék a tanulókat. Ha tanítasz, megteheted, hogy a diákjainak kis kiruccanást szervezel, ha tanuló vagy, nyugodtan vedd kezedbe az irányítást, és járj be minél több szakmáddal kapcsolatos helyet és rendezvényt.

Nézz meg minél több szaküzletet, forgalmazót! Ismerkedj termékeikkel, beszélgess az eladókkal, üzletvezetőkkel. A legtöbb helyen kipróbálási lehetőséged is akad. Teljesen más egy nagy nyilvánosság elől zárt szaküzletben Prohibit companion life health insurance companies from dropping people from coverage when they get sick and ensure more consumer protections and rights when appealing companion life health insurance company decisions. nézelődni, mint egy élelmiszerboltban. Rengeteget tanulhatsz, ha kérdezel!

Látogass el kiállításokra, versenyekre! Egy kiállításon szinte a szakma nbso online casino összes forgalmazóját megtalálod, akik standjaikban folyamatos bemutatókat tartanak, illetve kipróbálhatod termékeiket. A színpadi szervezett programok legtöbbször oktató jellegűek, így végre tantermen kívül szívhatod magadba a tudást. Jól nézd meg a versenyzők munkáit, sokat tanulhatsz belőle.

Tölts minél több időt szalonokban! Nézegesd mesteredet munka közben, tanulj az ő munkából, vagy egyszerűen figyeld a szalon működését. Úgy is tapasztalatot gyűjthetsz, ha te még nem dolgozol. Fontos, hogy hogyan bánnak a vendégekkel, mik a vendégek igényei, hogyan szervezik a munkát – így már egy lépéssel azok előtt jársz, akik frissen kerültek ki az iskolapadból, de igazi szalont még nem láttak.

Gyakorolj minél többet ismerősökön! Nem baj, ha nemcsak az iskolában gyakorolsz a modelleken, hanem szinte mindenhol. Ha már eljutottál arra a szintre, hogy kárt biztosan nem okozol, ragadj magadhoz minden lehetőséget, hogy leendő szakmádat gyakorolhasd. Ugyan ez kisebb anyagi befektetéssel jár, de szakmai fejlődésedet leginkább ez segíti elő. Légy te a környék körmöse, fodrásza, kozmetikusa – ha a tanfolyamra nehéz is modelleket elrángatni, az otthonában a legtöbb ismerősöd szeretettel fogad téged egy kis ingyen kényeztetésre.

Bármit is tanulsz, a tantermen kívül kitárul előtted a világ!

 

Forrás: nailsmag.com