Top
Tápláljuk magunkat kívül-belül avokádóval – Szépségportál
fade
1154
post-template-default,single,single-post,postid-1154,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Tápláljuk magunkat kívül-belül avokádóval

Tápláljuk magunkat kívül-belül avokádóval

Az avokádó kiváló bőrtápláló és hajápoló, és persze nagyon finom is. Elfogyasztva vagy magunkra kenve is ugyanazon tulajdonságai válnak az előnyünkre. Magas vitamin és ásványi anyag tartalmú olaj található benne. Kiemelkedő a B és E vitamintartalma, ami a szépségápolás terén nagyon fontos. A belőle készült kozmetikai termékek tápláló, hidratáló, bőr- és hajpuhító hatásúak.

Mivel ma már bárki számára hozzáférhető gyümölcsről van szó, akár mi magunk is elkészíthetjük belőle a saját kencénket. Egy könnyen elkészíthető pakolás, amit bármikor feldobhatunk, ha táplálni akarjuk a bőrünket. A hozzáadott méz antibakteriális hatású, a joghurt tisztítja a bőrt.

 

Hidratáló avokádó maszk

Hozzávalók:

½ érett, hámozott avokádó

1 evőkanál natúr joghurt

1 evőkanál méz

 

[stextbox id=”portal”]Elkészítés: egy keverőtálban pépesre törjük az avokádót és hozzákeverjük a joghurtot és a mézet. Ha teljesen összedolgoztuk a hozzávalókat, kenjük fel és hagyjuk fent 15 percig. Utána langyos vízzel öblitsük le a pakolást.[/stextbox] (www.besthealthmag.ca)

Az előállítással együtt mindössze 20 percet vesz igénybe az életünkből, és puha, sugárzó arcbőrt kapunk cserébe.