Top
Ajánlott a jakuzzizás a hidegben – Szépségportál
fade
1225
post-template-default,single,single-post,postid-1225,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ajánlott a jakuzzizás a hidegben

Ajánlott a jakuzzizás a hidegben

Elérkezett a november, lassan jönnek a mínuszok és a fagyos idő. Ne búslakodjunk, hanem próbáljunk meg egy kicsit odafigyelni az egészségünkre és a lelkiállapotunkra. Ha lehetőségünk van rá, térjünk be egy wellness-központba, ahol spa programokon vehetünk részt, vagy kényeztessük a testünket és a lelkünket a saját otthonunkban található masszázsmedencében.

spatrend_online_magazin_jakuzzi_hideg_03Novembertől februárig több ember tapasztalja magán a kedvetlenséget, a levertséget, a rossz hangulatot. Kevesebb a napsütéses órák száma, szervezetünk több energiát éget el, felhasználva vitamin- és ásványianyag-tartalékainkat. Ezek hiányában erősödik a fáradtság és a levertség érzete, ezért érdemes legalább hétvégenként dgfev online casino kikapcsolni.

No meg az egészség karbantartása miatt is. Télen például gyakrabban jelentkeznek erős ízületi fájdalmak is. Ezekre is jótékony hatással van akár a hidromasszázs is. Fantasztikus élmény a jakuzzi meleg vízében kényeztetni átfagyott csontjainkat, mondjuk egy forralt bor társaságában . A test konkrét pontjaira irányuló vízsugarak közben elősegítik a teljes relaxációt és harmóniát.

Nagyon fontos, hogy mindenképpen kérjük ki szakértő véleményét, amikor masszázsmedencét választunk. Amikor pedig megvan, ügyeljünk a megfelelő karbantartásra és tisztán tartásra.

Próbáljuk meg a téli hónapokat nem túlélni, hanem megélni…akár egy wellness-termék segítségével. (www.spatrendonline.hu)