Top
Kettő az egyben: Bőrszépítés és barnulás – Szépségportál
fade
1258
post-template-default,single,single-post,postid-1258,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kettő az egyben: Bőrszépítés és barnulás

Kettő az egyben: Bőrszépítés és barnulás

Új kollagénszoláriumot mutatott be Hollandimpex Kft.  A 12. BEAUTY FORUM –Beauty Hair & Spa Szakkiállítás és Vásáron mindenki megcsodálhatta  a Coffé Love Collatan kabint, ami tulajdonképpen kettő az egyben. Egyrészt a benne lévő Collatan-csövek által kibocsátott  fény serkenti a bőr kollagéntermelését,  csökkenti a ráncok mélységét, javítja a bőr tónusát. Másrészt a beszerelt 0,3 watt/m2 teljesítményű – EU-szabvány szerinti – csöveknek köszönhetően kíméletesen, enyhén barnítja a bőrt.

A gyártó egy új, iTan névre keresztelt szoláriumcsaládot is kiállított a vásáron. A minden jóval felszerelt gépek különlegessége a vibrotalpas kivitelezésben és a gyönyörű megjelenésükben van. Számtalan színű és mintázatú külső borítással megrendelhető gépek esztétikailag is élményt jelentenek.

DSC_0081-300x198