Top
Budapest Open 2013 – Szépségportál
fade
1404
post-template-default,single,single-post,postid-1404,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Budapest Open 2013

Budapest Open 2013

Az idén is megrendezi hagyományos BUDAPEST OPEN versenyét a MOSZI.

Pontosabban versenyeit, hiszen különféle kategóriákban és alkategóriákban mérhetik össze a tudásukat, fantáziájukat, technikájukat, biztonságukat a szakma legjobbjai. A szépségszakmák összefogásával létrejövő fodrász-, smink-, körömépítő és lábápoló versenynek ezúttal az ELTE Egyetemi Kongresszusi Központja (Budapest, XI.ker. Pázmány Péter sétány 1/a.) ad otthont december 8-án, vasárnap. A fodrászok a Nyílt nemzetközi bajnokságon indulhatnak, a kozmetikusok több kategóriában nevezhetnek a sminkversenyeken, s a kéz- és lábkörömépítők számára is több felhívást tettek közzé a szervezők (http://moszi6.hu).

A nevezés a különböző szakmákban kiírt versenyekre eltérő határidőig és módon lehetséges. Lényeges, hogy a három fő kategórián belül számos alkategóriában is lehet indulni – ezért azt tanácsoljuk, hogy látogassanak el a megadott oldalra az érdeklődők. A fontosabb információk:

BUDAPEST OPEN EUROPE CUP 2013 FODRÁSZVERSENY

BUDAPEST OPEN 2013 SMINKVERSENY

BUDAPEST OPEN 2013 MŰKÖRÖMÉPÍTŐ és LÁBÁPOLÓ VERSENYEK

 

Zsuzsa N. Vadász