Top
Az arcizmok edzhetők – Szépségportál
fade
1553
post-template-default,single,single-post,postid-1553,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Az arcizmok edzhetők

Az arcizmok edzhetők

A szépségipar az  elektromos hullámokat veti be az arc formájának javításáért.

Idővel az arcizmok elveszítik a tónusukat, ezzel megváltozik az arc karaktere is. Mindannyian tapasztaljuk, hogy a kor előrehaladtával a kontúrok elmozdulnak. Toka alakulhat ki,  megereszkednek az orcák. A folyamat óhatatlanul együtt jár a bőr öregedésének más jeleivel, a ráncokkal, öregségi foltokkal.

Arctónus-javítás és gyógyítás

Azonban vannak ma már gépek, amelyek újra formába tudják hozni az ellustult izmokat, éveket fiatalítva megjelenésünkön. Ezek közül van olyan, amelynek gyártója szerint  gyógyászati célokra is lehet használni a kezelőegységét. Kiemelve ezek közül néhányat: arcidegbénult betegeknél helyre tudja állítani az izmok működését, segít a migrén, az arcüreggyulladás elmulasztásában. A különbség az egyes kezelőgépek között a kibocsátott elektromos hullám formátumában van. Abban hasonló minden kezelés, hogy az arcra ragasztott „tappancsokon”  keresztül juttatja el a hullámokat az arc izmaihoz, összehúzódásra késztetve azokat. Gyakorlatilag lemodellezi a valós izommunkát, csak sokkal intenzívebb formában, emiatt kissé fájdalmas is lehet a kezelés, és nem kevéssé vicces grimaszolásra késztetve az arcot. Az eredményért mindent.

A ráncok ellen is

Sok gépnél bőrtónust javító program is található a kínálatban a ráncok eltüntetésére, a bőrfelszín megújítására. A legkomolyabb kezelőegységeknél számtalan kezelési program közül választhatunk, amelyek mindegyike komplexen, több problémára nyújt megoldást.

Nem kell tehát beletörődnünk abba, hogy megereszkedett az arcunk, az izmaink eltunyultak, és abba se, ha bénulás miatt torzult el a megjelenésünk. Van megoldás, többféle lehetőség közül választhatunk.