Top
Budapest Open Europe Cup 2013 – Szépségportál
fade
1720
post-template-default,single,single-post,postid-1720,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Budapest Open Europe Cup 2013

Budapest Open Europe Cup 2013

Európai szintű versennyé vált a fodrászok decemberi seregszemléje.

A Magyar Országos Szakmai Ipartestület (MOSZI) által immár hagyományosan megrendezett nyílt fodrászverseny az idén belépett az európa kupák sorába. Berendi László szervezésért felelős elnök szerint ez csak a kezdet. Reményei szerint mostantól minden decemberben meg fogja rendezni Budapest az Európa kupát a fodrászoknak. Az is cél, hogy minél több külföldi, akár Európán kívülről érkező indulóval zajló, nemzetközileg elismert megmérettetés legyen a Budapest Open. Az idén közel 120-an indultak, néhányan több számban is.

Berendi László szerint egy ilyen versenyen minden fodrász megtalálja a helyét. Az is, akit a trendek érdekelnek, s az is, aki a technikai bravúrokra fekteti a hangsúlyt. Annak is szól a verseny, online casino aki már befutott (például Szőke Szabolcs vagy Bozsics Katalin), és a leendő nagy nevű, most még esetleg csak tanuló fodrászoknak is. Mivel egy ilyen verseny nem az utcai hajviseletről szól, a színek, a formák sem hétköznapiak. A zsűri munkája ennek megfelelően nem könnyű, sok szempontot kell figyelembe venni. Ami biztos: mindig győzelemre esélyes az, aki valami újat hoz, valami újítást mutat be.