Top
Ha télen gyorsan kiszárad a bőröd, hidratáld Schüssler natúr krémmel! – Szépségportál
fade
1694
post-template-default,single,single-post,postid-1694,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ha télen gyorsan kiszárad a bőröd, hidratáld Schüssler natúr krémmel!

Ha télen gyorsan kiszárad a bőröd, hidratáld Schüssler natúr krémmel!

Ne feledkezz meg hideg hónapokban sem a minden napi hidratálásról, hiszen a szél, a hőmérséklet különbség, a száraz fűtött szoba komoly megterhelést jelent bőrünknek. Próbáld ki bőrtípusodnak megfelelő Schüssler natúr Bőrfeszesítő testápolót és arckrémet, mely ásványi só tartalma szöveti szinten kezeli a vízhiányt. Szett mellé most pipere táskát ajándékozunk!

468x60_szepsegportal

Schüssler Hidratáló Szett Bőrfeszesítő Testápolója ásványi sókkal és magas shea vaj tartalommal hidratálja és táplálja a kiszáradt bőrt. A Calcium fluoratum és Natrium chloratum speciális kombinációját bőrfeszesítésre fejlesztettük, ezért tökéletes megoldás narancsbőr ellen is! A 100% természetes alapanyagból  készült Schüssler krémben található Nr.8-as számú só, bőrünk vízháztartásának egyensúlyát állítja helyre – amelynek felbomlása a narancsbőr keletkezésének leggyakoribb oka. A Calcium fluoratum ásványi só pedig a kötőszövetek rugalmasságáért felel.

szett-1-11-18-300x300-aji

Mindennapos arcápolásra, bőrregenerálásra a Nr.1-es Schüssler krémet ajánljuk, melyben éppen a Calcium fluoratum segít kisimítani a megereszkedett ráncokat és a bőr visszanyeri feszességét! A Nr. 11-es Schüssler krém a szépség és prevenció sóját, a Siliceát tartalmazza, mely a korai ráncok megelőzésére kiváló natúr arcápoló. A silicea elsődlegesen a kötő, és támasztószövet struktúrájának kialakításában vesz részt, így fiatalossá, üdévé varázsolja a fáradt bőrt!

Schüssler krémeink értékes natúr összetevői  között megtalálható többek között a sárgabarackmag olaj, a jojoba olaj a kókuszdió vaj és az argán olaj. Magas shea vaj tartalmának köszönhetően táplálja és puhává varázsolja a száraz, igénybe vett bőrt is.

Játssz velünk a www.schusslerkozmetikumok.hu weboldal Adventi Nyereményjátékán, ahol a Schüssler Kvízt kitöltők között pazar nyereményeket sorsolunk!