Top
Színezd újra! – Szépségportál
fade
1776
post-template-default,single,single-post,postid-1776,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Színezd újra!

Színezd újra!

Az orvosok által végezhető sminktetoválás számtalan zavaró esztétikai problémára nyújt megoldást. A technika hasonló, mint amilyennel a kozmetikusok dolgoznak, de sokkal komolyabb beavatkozásokra kínál lehetőséget.

Az orvosok által végezhető sminktetoválás segítségével újra a bőr többi részével megegyező színűre lehet színezni a hegeket. Újra lehet rajzolni a mellbimbót és annak udvarát, akár színhiányról van szó, akár műtét utáni rekonstrukcióról. A nyitott szájhasadékkal születetteknél az esetleges operáció után fennmaradt hegen túl korrigálni lehet a száj vonalát, színét egyaránt. A vitiligo, a foltokban jelentkező festékhiányos bőr is kezelhető ezzel az eljárással a bőrterület visszaszínezésével.

A férfiak számára talán legfontosabb lehetőség, hogy a kopaszságot lehet vele optikailag kezelni. Ekkor a fejbőrre a hajnak megfelelő színnel hajszálakat imitáló vonalakat rajzolnak, ami így befedi a hajhiányos területeket. Ezzel a technikával a szőrhiányt is korrigálni lehet, ha például valakinek nincs, vagy kihullott a szemöldöke, szempillája.

Egy-egy problémánál több alkalommal kell elvégezni a kezelést ahhoz, hogy a kívánt eredményt el lehessen érni. Ez időben több hónapig is elhúzódhat, mivel minden egyes alkalom után meg kell várni, hogy a bőr begyógyuljon.