Top
Merj naggyá válni! – Szépségportál
fade
1907
post-template-default,single,single-post,postid-1907,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Merj naggyá válni!

Merj naggyá válni!

Végzős fodrász- és kozmetikustanulók indulhatnak a szakmák versenyén, a jó eredmény a tanulmányoknál is előnyöket hozhat.

A szépségszakma tanulói is összemérhetik tudásukat 2014. április 14–16-án a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen.

A megmérettetés a szakmai elismerésen túl mérföldkő lehet a tanulmányok terén is.

A meghatározott eredményt elérő indulók mentesülnek az adott vizsgarész letétele alól. Az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen pedig a szakirányú továbbtanulás esetén a felvételire lehet többletpontokat szerezni.

Mielőtt azonban ide eljutnak, néhány állomáson túl kell jutniuk a vállalkozó szellemű diákoknak. A januári elődöntőt követően a továbbjutóknak egy előválogatón is részt kell venniük, s innen lehet bekerülni a döntőbe. Az elődöntőket a megyeszékhelyeken, az MKIK területileg illetékes székházában tartják, így nem kell a versenyzőknek messzire utazniuk.

További információk a www.szakmasztar.hu oldalon találhatók, 2014. január 3-ig lehet jelentkezni a versenyekre.