Top
Orly körömlakk – 2014 tavaszi trendek: Galaxy FX – Szépségportál
fade
2104
post-template-default,single,single-post,postid-2104,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Orly körömlakk – 2014 tavaszi trendek: Galaxy FX

Orly körömlakk – 2014 tavaszi trendek: Galaxy FX

A piacon már az ünnepek előtt várták az új Orly körömlakk kollekció megjelenését. Január folyamán válhat elérhetővé.

Már bemutattuk a 2014-es év trendszíneit, és a legtöbb forgalmazó ennek megfelelően alakította tavaszi kollekcióit. Ha nem is pontosan a Pantone színeit követik, de a virágzó tavaszi árnyalatok mindenhol megtalálhatók. Az Orly körömlakk kollekciója ugyanakkor teljesen szembemegy az elvárásokkal, és az ünnepi, karácsonyi szezonban kedvelt csillogó színeket a tavaszi kollekcióban teszi elérhetővé.

Az új árnyalatok valóban az űrre, a bolygókra, a csillagképekre emlékeztetnek. A márka különlegességének számító Black Space Base és Milky White Base lakkot vették alapul, és ezeket dúsították különféle méretű és formájú glitterekkel, amelyek érdekes, több dimenziós hatást és galaktikus megjelenést biztosítanak a körmöknek.

A műkörömépítésben a glitterek nem éppen most élik fénykorukat, ám mindez nem jelenti azt, hogy a körömlakkok világában ne lehetnének 2014. úttörői. Az Orly körömlakkok pont erre építenek: legyen minden csillogó, fényes, ragyogjanak a női kezek.

És ahogyan megszokhattuk, az izgalmas nevek sem maradhatnak el:

Starburst: Csillagrobbanás

Star Trooper: Csillagharcos

Intergalactic Space: Intergalaktikus tér

Black Hole: Fekete lyuk

Gravity Bound: Gravitációs határ

Milky Way: Tejút

További információ: www.orlybeauty.com

orly körömlakk