Top
Ragyogó orchidea: az év színe – Szépségportál
fade
1987
post-template-default,single,single-post,postid-1987,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ragyogó orchidea: az év színe

Ragyogó orchidea: az év színe

 Az egzotikus ragyogó orchidea meleg és magabiztos színekben virágzik, a mágikus bíbor szín a 2014-es év színe.

 

[blockquote]Míg a 2013-as év színe, a smaragdzöld a növekedést, megújulást és a fellendülést szimbolizálta, a ragyogó orchidea a színkör túloldalán felkelti a szemek kíváncsiságát és megcsillogtatja a képzeletet – mondta Leatrice Eiseman, Pantone Color Institute igazgatója, olvasható a Pantone által kiadott közleményben. Felhívás az innovációra és megújulásra, a ragyogó orchidea kreativitásra és eredetiségre ösztönöz, melyeknek egyre nagyobb az értéke a mai társadalomban.

A fukszia, a bíbor és a pink elbűvölő harmóniája, a ragyogó orchidea a magabiztosságot inspirálja, örömet, szeretetet és egészséget sugároz. Elragadó szín, amely magába szippant a csábító sármjával.  [/blockquote]

 

COY2014Ragyogó orchidea a divat világában

Csodálatos rózsaszín árnyalata ragyog I’m not denying that in today’s world, free-credits-report.com is money. a bőrön, egészséges fényt ad neki, akár nők, akár férfiak viselik. Káprázatos, figyelemfelkeltő, minden kifutón látható volt a 2014 tavaszi kollekciók bemutatásán, és most egyenes úton halad a vörös szőnyeg felé. A divattervezők, köztük  az Emerson-kollekció tervezője, Jackie Fraser-Swan, illetve a Juicy Couture márkát képviselő Yoana Baraschi, szinte kivétel nélkül használták ezt a színt, amely meghatározó lesz egész évben a férfi és női divat területén egyaránt.

Ragyogó orchidea a szépség világában

A modern és meglepően sokoldalú szín, a ragyogó orchidea életre kelti a bőrt, viselőjének energiát és egészséges érzést kölcsönözve. Hideg és meleg színekkel keverve egyaránt vonzó kombinációkat biztosít hajon, szemhéjon és bőrön egyaránt. Többszörösen csábító hatást kelt pirossal keverve, és jól párosítható testvérárnyalataival, a levendulával, a bíborral és a pinkkel, s számos rúzs és pirosító lehetőséget kínál viselőjének. A ragyogó orchidea színvilágának gazdagsága zseniális hatást kelt körmökön is.

A PANTONE “az év színe” koncepciójáról

Több mint egy évtizede befolyásolja a termékfejlesztést és fogyasztói szokásokat a Pantone, az év színe meghirdetésével. Hatással van a legtöbb iparágra, így a divatra, a lakberendezésre, a csomagolóiparra és a grafikai tervezésre. Ez elmúlt néhány év színei:

Smaragdzöld (2013)

Tangerine Tango, azaz mandarin (2012)

Lonc (2011)

Türkiz (2010)

Mimóza (2009)

Kék írisz (2008)

Chili paprika (2007)

 

Még több információt itt találsz: www.pantone.com/ColoroftheYear