Top
Hollywoodi trendek - Szépségportál
fade
2323
post-template-default,single,single-post,postid-2323,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Hollywoodi trendek

Hollywoodi trendek

Milyen frizurák és sminkek jellemezték a Golden Globe átadót? Megmutatjuk!
Temérdek tudósítás, riport, kép jelent meg már eddig is  a január 11-én tartott Golden Globe díjátadóról, mi most a frizurákra és a sminkekre koncentrálunk. Egymástól ugyan gyökeresen különböző, ám a maguk nemében szemet vonzó példákat mutatunk be.

Hollywood – aktuális és évek óta stabilan ott lévő – sztárjaiban van egy közös: a vörös szőnyegen való megjelenésre sok időt, energiát áldoznak. Nem csak, és vélhetően nem is elsősorban a ruha kiválasztása okoz számukra a nagyobb fejtörést, hanem inkább a megfelelő hajviselet és smink kiötlése. S hogy mindez hogyan sikerült némelyiknek az idén? A http://www.usmagazine.com hat példát mutat be. Mélyvörös ajkak, vastag szemöldökök, feltűzött hajköltemények – ezeket is példaként emeli ki a portál a díjátadón megfigyelt trendek közül.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan nézett ki Naomi Watts és Reese Witherspoon, Mila Kunis, Gwyneth Paltrow, Julia Roberts vagy Melissa McCarthy, és persze a többiek a vörös szőnyegen, csak kattints ide. Jó böngészést kívánunk!

Zsuzsa N. Vadász