Top
Morgan Taylor körömlakk – 2014 Tavaszi trendek – Szépségportál
fade
2122
post-template-default,single,single-post,postid-2122,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Morgan Taylor körömlakk – 2014 Tavaszi trendek

Morgan Taylor körömlakk – 2014 Tavaszi trendek

Elő az ujjatlan trikókkal és a térdzoknikkal! A Morgan Taylor körömlakk visszahozza a 90-es évek divatját.

Idehaza kevésbé ismert márka az elsősorban körömlakkokra fókuszáló Morgan Taylor. A nemzetközi divatvilágban népszerű márka körömlakkjait például a New York-i divathéten is több tervező modelljei viselték, egyebek között Zac Posen, Carolina Herrera és Jen Kao küldte kifutóra e márkának köszönhetően tökéletes körmökkel modelljeit.

A két alapító, Danny Haile és David Daniel a műkörömiparban kezdett, kézápolóként dolgozott, több mint 30 évig. Hosszú pályafutásuk alatt sokat tettek a műkörömpiac megújításáért, s végül megalkották az elsősorban a szakmai piacra szánt körömlakk márkát. Az innovációnak számító, érdekes formájú csomagolás és a gondosan fejlesztett, válogatott összetevők optimális állagot és jó használhatóságot ígérnek.

Te használtál már Morgan Taylor körömlakkot?

Amit feltétlenül érdemes tudni a Morgan Taylor körömlakk tavaszi kollekciójáról, az nem más, mint hogy egyszerre sportos és elegáns. A hat, korlátozott kiadású Morgan Taylor körömlakk színt a kilencvenes évek sportruházata ihlette, azok az élénk pasztellszínek, melyek az iskolaudvarokat uralták annak idején.  A kollekció márciustól már elérhető.

A hat új árnyalat:

New School Nude: friss, gyöngyházas testszín

Oh Snap, It’s Silver!: ezüst metál

Ahead of the Game: trendi, lágy pasztell sárga

New Kicks on the Block: stílusos pasztell lilás rózsaszín

Varsity Jacket Blues: hideg, élénk középkék

Get Sporty with It: korallpiros

MorganTaylor körömlakk

További információ: www.morgantaylorlacquer.com