Top
CND Vinylux körömlakk: 2014 tavaszi trendek – Szépségportál
fade
2377
post-template-default,single,single-post,postid-2377,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

CND Vinylux körömlakk: 2014 tavaszi trendek

CND Vinylux körömlakk: 2014 tavaszi trendek

Spontán, gondtalan – az állandóan úton lévő nők lakkja a tavaszi Vinylux körömlakk kollekció, ráadásul a színek Shellac formában is érkeznek.

A laza, mégis sikkesen elegáns színek jellemzik az új Vinylux körömlakkokat. “Az új The Open Road Vinylux körömlakk kollekció arra inspirálja a nőket, hogy kiengedett hajjal, laza topot viselve pattanjanak autóba és vágjanak neki az útnak a naplemente felé” – cég sajtóközleményében, az alapító Jan Arnold. “Élj a mának, viselj olyan színeket, melyek ezt tükrözik, mert mindenkinek szüksége van a kalandra.”

cnd-shellac-open-road-collection

A 14 napig is tartós Shellac színek és a 7 napig tartós Vinylux körömlakk színek azonosak : Powder My Nose, Sun Bleached, Desert Poppy, Clay Canyon, Mint Convertible and Sage Scarf. Ne felejtsük el, hogy a Shellac kizárólag szakmai felhasználásra kapható, a Vinylux körömlakkot bátran kenheti otthon is mindenki, a hozzá tartozó fedőlakkal együtt.

open_road_additives

Az új kollekcióval együtt új CND Additives kollekció is érkezik, mely csak korlátozott ideig lesz elérhető. A speciális pigmentek egyaránt használhatók a Shellac, a Vinylux körömlakk és bármilyen más műköröm termékekkel.

Egyrészt hiányoljuk a trendi orchidea színt és a lilákat. Másrészt végre valami, ami egyedülálló és nem a megszokott lila. Behunyt szemmel, az országúton száguldva tényleg ezeket a színeket látjuk magunk előtt, a pipacsot, a mezőket. Kicsit hetvenes évek Amerikája, kicsit 2014.

Még több információ: www.cnd.com