Top
Plasztikai műtétek – Minden, amit a döntés előtt tudni érdemes – Szépségportál
fade
2467
post-template-default,single,single-post,postid-2467,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Plasztikai műtétek – Minden, amit a döntés előtt tudni érdemes

Plasztikai műtétek – Minden, amit a döntés előtt tudni érdemes

Hiánypótló művet ismertetünk, ami bárkinek hasznos lehet. Többek között a szépségipar profi művelőinek, mert információkat kínál, amit megoszthatnak akár a vendégekkel is.

 

Egyre többen vállalják fel már Magyarországon is, hogy plasztikai sebészhez fordulnak. A mind többen vannak azok, akik ezt fontolgatják, de legalábbis az eszükbe jutott már a lehetőség. Szalonokban gyakran esik szó erről – így nem árt minél több objektív tényt és információt gyűjteni a témában. Ebben is segít a most bemutatott könyv.

A plasztikai sebészet ma már nem csak kevesek kiváltsága, egyre többen határozzák el, hogy élve a modern orvostudomány lehetőségeivel, javítanak megjelenésükön. A hiánypótló kötet részletes leírásokkal és magyarázó rajzokkal ismerteti a műtétek folyamatát, beavat a felkészülés és az utógondozás nehézségeibe, elmagyarázza a lehetséges szövődményeket. Objektív információt nyújt a plasztikai sebészet lehetőségeiről és veszélyeiről, és valamennyi kérdést érinti, amelyre egy laikus kíváncsi lehet, amikor döntenie kell: vállalja-e a plasztikai műtétet, vagy sem.

A szerző, Antonia Mariconda szépség- és egészségiparral foglalkozó újságíró, plasztikai sebészeti tanácsadó tárgyilagos tanácsokat ad, hogyan válasszunk képzett és tapasztalt sebészt, aki valóra válthatja álmainkat. Számos cikke jelent meg közismert lapokban, mint például a Cosmopolitan és a The Independent. Antonia szenvedélyesen érdeklődik az esztétikai sebészet iránt. Saját konzultációs rendelőjében nemzetközi hírességeknek és koronás főknek ad tanácsot.

[stextbox id=”portal” float=”true” width=”300″]Antonia Mariconda
Plasztikai műtétek
Minden, amit a döntés előtt tudni érdemes
Kiadta: Ventus Libro Kiadó[/stextbox]

Zsuzsa N. Vadász