Top
Macskaszem, kicsit másként – Szépségportál
fade
2521
post-template-default,single,single-post,postid-2521,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Macskaszem, kicsit másként

Macskaszem, kicsit másként

A macskaszem hódított és hódítani fog, mert ezzel a sminkkel a lelkedre is hathatsz!

Szeretnél kicsit rejtélyesebb lenni és feldobni a sminkedet a szürke, hideg téli napokon? Légy macskaszemű és máris meglátod, hogy másképp néznek rád! A sötét, fülledt, füstös tekintet estére való, de a macskaszem nappali verziójamacska1 akár munkaidőben is alkalmazható. Máris bátrabbnak, kalandosabb, szabadabb léleknek látszol!  Megfelelő termékkel, némi gyakorlattal és türelemmel elérheted a kívánt eredményt.

Először is felejtsd el a ceruzát,  mert az általában túl száraz, az ilyen típusú megjelenéshez nem alkalmas, mert nem húzható vele pontos vonal. Gyakorlottabbak persze próbálkozhatnak.

A gél szemceruza a legjobb választás a kezdők számára, mert könnyebb alkalmazni, mint a folyékony szemhéjtust. Az utóbbi persze nagyon pontos kontúrt ad,  rutinosabbaknak ez a kedvencük.  Vékony, szögletes ecsetre van szükség. A szokásos színek a fekete vagy barna, de minden sötétebb szín szóba jöhet.

Merészebbek kiegészíthetik kis pöttyökkel vagy egyéb dekorációval.