Top
SpaRitual körömlakk: 2014 tavaszi trendek – Szépségportál
fade
2394
post-template-default,single,single-post,postid-2394,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

SpaRitual körömlakk: 2014 tavaszi trendek

SpaRitual körömlakk: 2014 tavaszi trendek

A tavaszi körömlakk kollekció az idei év trend színei alapján készült, és a pasztellről a SpaRitualnál hallani sem akarnak.

A SpaRitual körömlakk kollekció fényes, csillogó árnyalatokkal érkezik, érdekes módon a cég ezeket vegán színeknek hívja. Persze ahhoz, hogy ezt megértsük ismerni kell a cég küldetését is. A mai rohanó világban alapvető értékek veszhetnek el egy-egy termék gyártása során. Az állatkísérletek, génmódosítás, gyerekmunka számos ismert nagy cég gyártási folyamatának velejárói, anélkül, hogy mi mint vásárlók erre igazán odafigyelnénk. Ezek közül tűnik ki a SpaRitual, amely az úgymond “slow beauty” vonalat követ, azaz: mentes a fent felsorolt tevékenységektől, sőt termékcsaládja nem tartalmaz olyan összetevőt, mely ellenkezne a vegán életmód alapelveivel.

Visszakanyarodva a tavaszi körömlakk kollekcióhoz a merész trendszínek következnek. A “Felfedező” nevű kollekció tagjai sem véletlenül kapták nevüket:

sparitualExplore_display

Navigate – Navigálás: a Pantone által meghatározott káprázatos kék

North Star – Északi csillag: egy finom szőlőre emlékeztet

Wilderness – Vadon: csillogó mandarin színű, a legtöbb bőrszínhez illik

Firefly – Szentjánosbogár: kirívó lime színű

Magnify – Nagyítás: idilli, lágy rózsaszín

Uncharted – Feltérlépezetlen: egy hibátlan élénk rózsaszín

A körömlakk kollekció valóban lendületes, tavaszi színeket tartalmaz, melyek árnyalatai a családi kempingezések és nemzeti parkokban töltött kirándulós napok nosztalgiáját idézik.

További információ: www.sparitual.com