Top
Szuperétel - Olvass az egészségedért! - Szépségportál
fade
2502
post-template-default,single,single-post,postid-2502,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Szuperétel – Olvass az egészségedért!

Szuperétel – Olvass az egészségedért!

Amit eszel, azzá leszel! – tartja a hippokratészi szállóige, és sok igazság van benne. Segítségképpen megmondjuk, hol találsz jó ötleteket.

 

KÖNYV 200 ÉTEL AZ EGÉSZÉSGÉRTAz ipari előállítású élelmiszerek és a vásárlókat hatalmas választékkal bombázó nemzetközi bevásárlóközpontok korában, egyre fontosabbá válik, hogy tudatosan válogassunk az elénk kerülő alapanyagok között. A most bemutatott képes könyvet fellapozva, megtaláljuk a legfontosabb élelmiszereket, a gyümölcsöktől, zöldségektől a tejtermékekig, az egyre népszerűbb magvaktól a fűszerekig, a húsféléktől a gombákig, sőt egészen az algákig. Étrendünk összeállításához is segítséget nyújtanak a szerzők azzal, hogy jó ötleteket adnak az ételek elkészítési módjához és az egyes élelmiszer alapanyagok egymással való párosításához.
E hasznos kézikönyvnek minden olyan konyhában ott van a helye, ahol nemcsak ízletes, hanem egyben egészséges ételek készülnek.

 

Tonia Reinhard
ÉTTREND – 200 szuperétel
A Föld legegészségesebb ennivalói
Kiadta: Ventus Libro Kiadó

Zsuzsa N. Vadász