Top
Düsseldorfi Beauty – trend, innovováció, tudás – Szépségportál
fade
2695
post-template-default,single,single-post,postid-2695,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Düsseldorfi Beauty – trend, innovováció, tudás

Düsseldorfi Beauty – trend, innovováció, tudás

A nemzetközi vásárra 1250 kiállítót és 50 ezer látogatót várnak.

Március 21-23. között rendezik meg a szépségszakma vezető eseményét kozmetikai, lábápolási, köröm, wellness és spa témakörben. A kiállításokat mintegy száz kísérő esemény egészíti ki, ezeken lehetőség van a szakmai továbbfejlődésre. Először adják át a Gloria német kozmetikai díjat, emellett versenyeket és speciális bemutatókat is tartanak.

Trendfórumok

A professzionális kozmetikumok különböző aspektusaival iparági szakértők foglalkoznak egyórás szakmai előadások keretében. A témák: Megelőzés és anti-aging; Étrend-kiegészítők ellenőrzés alatt; Szépség és a fiatalos ragyogás minden életkorban; A személyiség ereje; Új kutatási eredmények a sorvadó bőr kezelésében és az Aktuális és EU-rendeletek.

Élő programok

Idén a német sminkverseny témája a „A Taste of Nature”, azaz a természet íze, a nemzetközi sminkesek pedig a piknik tematikáját dolgozzák fel. DíjaBeautykat is átadnak, a Golden Mask for Make-Up Art elismerést Einat Dan, a Life of Beauty-t pedig Michael Grandel pedig veszi át.

Speciális bemutatók

A smink kategóriában a Kryolan tartárfogó bemutatót a rúzsról, a gyártástól egészen a használatig. A látogatók egy helyszíni kis laboratóriumban követhetik az előállítás folyamatát. Mindeközben információkat kapnak az összetevőkről, a klinikai vizsgálatokról, a biztonságról stb., s végül stílustippeket és értékesítési tanácsokkal is ellátják őket.

A spa témakörében egy különleges aquamental (innovatív spa megoldás egy német fejlesztőtől, Daniel Lathantól – a szerk.) bemutatóra várják az érdeklődőket. Az új spa teljesen új értelmezést ad a tér és a víz viszonyának, fényekkel és akusztikus hatásokkal terápiás, teljes, mély relaxáció jön létre.

Nemzetközi trendek a köröm szekcióban

A vásár teljes áttekintést ad az új termékekről, az  ápolási és az építési koncepciókról. Nemzetközi szakértők mutatják be a például a „geltology”-t (gélezést), de látható lesz a színes retrostílus, kígyóbőrminta készítése airbrush (festékszórós) technikával és ízelítőt kínálnak a hollywoodi trendekből is. A német és nemzetközi körömversenyeken gél és a folyadék/por kategóriákban mérik össze tudásukat a versenyzők.

Lábápolás szekció – ergonómia a munkahelyenBeauty

A szakterület kiállítói mindent felvonultatnak, ami lábápolásban és kozmetikai lábápolásban ma fontos, beleértve az ápolási termékeket, műszaki berendezéseket, bútorokat és higiéniai kiegészítőket. Az ortopéd szakorvosok és pedikűrösök általában statikus ülő helyzetben végzik a munkájukat. Az idén speciális téma az ergonómia a munkahelyen, ennek jegyében praktikus tanácsokat és ajánlásokat fogalmaznak meg az ergonomikus munkakörnyezet és a helyes testtartás érdekében.

Testkezelések a jóllétért

E témakör szakmaiBeauty programjának középpontjában a wellness alkalmazások, a testkezelés intézményi etikettje és a motivációs tréningek szerepelnek. Bemutatnak új gyógy-és masszázs tendenciákat, főképpen a jóllét és az összes érzékkel történő tapasztalatok jegyében.

Párhuzamos események

A Beautyval párhuzamosan fut majd a TOP HAIR International Trend & Fashion Days,  Németország vezető fodrászrendezvénye (március 22-23.) és az ötödik make-up artist (sminkmester) design show, Németország egyetlen sminkeseknek szóló vására..

Forrás: http://www.beauty-international.com, Fotó: Messe Düsseldorf/Tillmann