Top
CND 2014 ősz – szélsőséges, merész, hegyes – Szépségportál
fade
3288
post-template-default,single,single-post,postid-3288,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

CND 2014 ősz – szélsőséges, merész, hegyes

CND 2014 ősz – szélsőséges, merész, hegyes

Az amerikai professzionális körömápolási cég 23 egyedi mintát mutatott be a februári Fashion Weeken New Yorkban.

A CND-t ezúttal is a két divattervező, Phillipe és David Blond, azaz a Blond-fivérek szőke lánya inspirálta. Ő ebben a szezonban az a „jó kislány”, aki tudja, hogy mi a különbség a jó és a rossz között, de úgy dönt, hogy kicsit kalandozik a sötét oldalon.

A művészetből és a színelméletből táplálkozó CND 2014 ősz a modern folklór trendet tekinti alapnak. Buja díszek, egyediség – mini mesterművek.

A kézzel készített alkotások kulcsszavai: éles, erős, merész, bonyolult, szélsőséges és hegyes.

A megépített körmöket a CND művészei egyedi díszítéssel, vintage ékszerekkel, Swarovski kristályokkal, láncokkal, gyöngyökkel, bőrrel, csillámmal, fóliával és bársonnyal díszítették – így lett igazán gazdag és csábító a végeredmény. Ezeket az egyedi mintákat a CND úgy alkotta meg, hogy méltón képviselje a cég és Blond-fivérek közötti egyedülálló kapcsolatot. Páratlan művészi élményt nyújtsanak a divathéten.

A CND továbbra is meghökkent bennünket körmeivel és emeli a mércét minden szezonban ” – hangsúlyozták a Blonds-fivérek. Szenvedély és szakértelem árad belőlük és az együttműködési folyamat inspiráló élmény . A modellek két szempontból is hihetetlenül néznek ki, ruhájuk és körmük is magára szegezi a tekinteteket. Ilyet csak ebben a felállásban lehet látni.

Jan Arnold , a CND egyik alapítója hozzáteszi: a Blonds-fivérek avantgárd esztétikai és kreatív energiája biztosítja a tökéletes alapot a művészi tökélyhez.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”108251622@N02″ sid=”72157641792213395″ imgl=”fancybox” style=”gallery” row=”3″ grwidth=”800″ grheight=”600″ size=”320″ num=”30″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″]