Top
Csakra-gyógyítás – A testi-lelki harmóniáért – Szépségportál
fade
2530
post-template-default,single,single-post,postid-2530,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Csakra-gyógyítás – A testi-lelki harmóniáért

Csakra-gyógyítás – A testi-lelki harmóniáért

A napokban megjelent könyv átfogóan és szemléletesen ismerteti a csakrák ősi indiai rendszerét. A szépségiparban is hasznát vehetjük az itt szerzett tudásnak!

 

Chakra Healing_Cover_HUN.inddA csakrák az „örvénylő energiák” testünkben található központjai, melyek az ember testi, szellemi, érzelmi és lelki egyensúlyát segítenek fenntartani. A csakragyógyítás lényeges elemei a színek, az ősi mítoszok ismerete, az archetípusok, a testmozgás, a kristályok, a meditáció, a vizualizáció, az eldöntendő kérdések, illetve megerősítések.

A kötet hasznos tanácsokkal, gyakorlati útmutatóval szolgál a csakrák harmóniájának megőrzéséhez, illetve megmutatja, miként szüntethetjük meg az elzáródásokat, és hogyan hozhatjuk újra egyensúlyba testünk energiarendszerét. A szerző, Liz Simpson több sikerkönyvet írt már az alternatív gyógymódok és a személyiségfejlődés témakörében. Emellett rendszeresen publikál nemzetközi magazinokban, és hazájában sikeres televízió és rádióműsorokat vezet.

[stextbox id=”portal” float=”true” width=”300″]Liz Simpson
Csakra-gyógyítás
A testi-lelki harmóniáért
Kossuth Kiadó[/stextbox]

Zsuzsa N. Vadász