Top
Ezüst Rózsa Bál – sportolók és művészek estélye az Operában – Szépségportál
fade
3460
post-template-default,single,single-post,postid-3460,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ezüst Rózsa Bál – sportolók és művészek estélye az Operában

Ezüst Rózsa Bál – sportolók és művészek estélye az Operában

A bál hairstylistja Sáfárik Péter Gábor, stylistja Lakatos Márk, illata a Silver Iris.

A kultúra iránt érdeklődő és a társadalmi szerepvállalást személyes feladatnak tekintő vendégeket várnak az Opera jótékonysági estélyére március 1-jén. Az eseményhez karitatív célokat kapcsolnak, az Országos Mentőszolgálat számára kívánnak vásárolni egy mentőautót. A bál háziasszonya Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes, házigazdája Sárfalvi Péter négyszeres világ-, hatszoros Európa-, és hatszoros egyéni magyar bajnok öttusázó.

silver-irisAz estélynek Zólyomi Zsolt parfümőr jóvoltából saját illata is van, az Atelier Cologne francia parfümház Silver Iris nevű luxusparfümje.  Ez a puhán púderes, ám végtelenül elegáns, határozott, drámai erejű virágos illat a világ legdrágább természetes alapanyagát, a firenzei íriszkivonatot tartalmazza. Valódi ezüst bevonatú üvegével megjelenésében is méltón képviseli az év legelegánsabb bálját.

Lakatos Márk stylist a Katti Zoób divatháznak dolgozott 8 évig, referenciái közé tartozik a L’Oreal, a Wella, a Schwarzkopf, a Cosmopolitan, a Marie Claire, a Glamour, az Elle, a T-Mobile, a Volkswagen – csak a legnagyobbakat említve -, kétszer is megnyerte a Hungarian Fashion Awards Év Stylistja díját.

Sáfárik Péter Gábor hairstylist a természetesség és a visszafogott elegancia elkötelezett híve, így a bál frizurái is vélhetőleg ebben a szellemben készülnek majd.

diqjoqnokbeqyarfg3eb

A nemzetközi hírű szakember 1985-ben kezdte pályáját fodrászként, majd 1994-ben Németországban, mestervizsgát tett. Első szalonját 1997-ben nyitotta meg München legelegánsabb utcájában, a Maximilian Strassén,  2000-től ugyanez az utca szolgált második luxus fodrász műhelyének helyszínéül.

Budapest iránti rajongása és tisztelete nyomán döntött úgy, hogy a magyar fővárosnak is teremt egy exkluzív szalont – SÁFÁRIK LUXURY SALON – amely 2012 nyarán nyitotta meg kapuit a nagy múltú, előkelő, Andrássy úti Stern Palotában.

A természetes szépségért rajongó Sáfárik Péter Gábornak szakmai és egyben személyes hitvallása szerint mindenkinek lehet szép haja. Ennek a filozófiának a követői közül választotta ki néhány fős, professzionális csapatának tagjait is, a manikűr és pedikűr specialistát, illetve a kozmetikai tanácsadót. safarikA szakembernek München az otthona, de Magyarország a hazája, csodálja Budapest páratlan szépségét, titokzatos vonzerejét és hisz abban, hogy a város hamarosan méltó helyét foglalja majd el az előkelő metropoliszok között. Kivételes eleganciájú, exkluzív szalonjának megteremtésével ennek a változásnak a valódi előfutárává vált – a fodrásztehetség emberekre fordított figyelme és a munkához fűződő szemlélete ugyancsak példaértékű.