Top
2014 Trend: 36 új Geláze a China Glaze készítőitől – Szépségportál
fade
3365
post-template-default,single,single-post,postid-3365,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

2014 Trend: 36 új Geláze a China Glaze készítőitől

2014 Trend: 36 új Geláze a China Glaze készítőitől

A Geláze egy új, alapzselé nélkül használható színes zselé lakk a piacon.

A China Glaze készítői a 2014-es áv nyári szezonjára bizonyították, ami késik, nem múlik. A nagy márkák már évekkel ezelőtt piacra dobták zselé lakkjaikat. Kia tartósságra, ki a leoldhatóságra koncentrált. A Geláze pedig úgy hirdeti magát, hogy nem szükséges külön alapozó réteg a színekhez, maga a lakk tartalmazza az alapozót. Így kevesebb lépésben, másszóval gyorsabban készülhet el a tartós lakkozás.

Az újonnan érkező 36 Private dmv drivers ed are self funded and if they provide less than stellar training they will see a lack in enrollment and finally be forced out of business. Geláze szín három, egyenként 12 színből álló kollekcióra bontható: a Naturally Expressive pasztelles, klasszikus színeket, a Brilliantly Daring élénk, merész színeket, a Passionate for Life szenvedélyes színeket tartalmaz.

China-Glaze-Gelaze-Collectiongelaze.com