Top
Indulócsomagok pályakezdőknek – Szépségportál
fade
3495
post-template-default,single,single-post,postid-3495,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Indulócsomagok pályakezdőknek

Indulócsomagok pályakezdőknek

Könnyebben és olcsóbban tudsz indítani fodrász, kozmetikus vagy kéz- és lábápoló vállalkozást, ha a pályakezdők számára összeállított komplett termékcsomagokat veszel.

Nem egyszerű dolog elindulni a pályán. Ha pedig saját vállalkozásba fogsz, akkor tengernyi ügyet kell intézned, a hivatalos regisztrációkon túl az üzlethelyiség kialakításán keresztül még sok mindent. Emellett a megfelelő eszközök, készítmények beszerzése is rengeteg időt és energiát vesz igénybe. Arra külön kell ügyelni, hogy ezek egymásra épüljenek, összhangban legyenek egymással, tehát komplett kezelést lehessen nyújtani velük. Ebben nyújt nagyon nagy segítséget, és időspórolási lehetőséget a pályakezdők, illetve új vevők számára kialakított termékcsomagok.

Ami fodrászként nélkülözhetetlen

8276999305_f02c69042c_o_preview_featuredLehet kapni Nirvel hajfestékből kezdőcsomagot 20 ezer forint körüli összegért, amely 30 darab hajfestéket és a hozzá tartozó egyéb készítményeket tartalmaz. Ugyan fodrásztanulóknak szánják az optimum csomagot az egyik internetes webshopban, de ha valaki megveszi a 21 tételből − köztük a Blade ollókészletből, Remington hajszárítóból − álló szettet, az biztos, hogy eszközökből felkészülten vág neki a pályának is.

Alakítsd ki kozmetikai szolgáltatásodat

Kozmetikusoknak négyféle kezdőcsomagot állított össze a Solanie márka, ebben különféle bőrtípusokra a tisztítástól a táplálásig mindenféle készítmény megtalálható. Széles palettát fed le a Phyris 16 darabos kezdőcsomagja is. Körülbelül 100 vendég kiszolgálására alkalmas TAMA Y Lash műszempillakészletet és hozzá tartozó kiegészítőket. eszközöket lehet venni körülbelül 60 ezer forintért a neten. Szemöldök és szempillafestéshez a JimJams márka három színű festéket és minden szükséges eszközt tartalmazó szettjét lehet kapni.

Legyen profi körömszalonod

860A körmös-műkörmös szakmánál igazán nem lehet ok panaszra. Igen bőséges a kínálat. A különböző termékcsaládjaira csomagokat ajánl a CND, akár 50%-os kedvezménnyel is. A Crystal Nailsnél az alapanyagoktól az UV-lámpáig mindent tartalmazó csomagokat találhatunk. Szintén széles a kinálata a Diamond Nails márkának. A műköröm, köröm és kézápolás különböző fázisaira ajánl szetteket a Young Nails kedvező áron.

Kéz- és lábápolók eszközei

Pedikűrösök 45 ezer forintos ráfordítás juthatnak kezdő 15 darabos készlethez. Manikűrösök számára ugyanez a webshop 19 darabos csomagot ajánl 24 ezer forintért. Mindkettő tartalmazza a munkához szükséges eszközöket és megfelel az OKJ-s vizsga által támasztott követelményeknek.

Az említett példák persze nem fedik le a teljes kínálatot. Érdemes az interneten böngészni a különböző ajánlatok között, hogy megtaláld a számodra megfelelő kezdőcsomagot.