Top
III. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus – műkörmös workshoppal – Szépségportál
fade
3749
post-template-default,single,single-post,postid-3749,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

III. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus – műkörmös workshoppal

III. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus – műkörmös workshoppal

Nagyszabású szakmai rendezvényen bővíthetők az ismeretek április 12-én az Alveola és a Center Kft szakmai támogatásával.

A III. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszuson idén először a műkörmösök is találkozhatnak újdonságokkal gyakorlati műhelymunka keretében. A tematika a következő:

  • egylépéses gél lakkok,
  • transzfer fóliás díszítések,
  • új, fixálásmentes színes zselé trendszínek,
  • porcelánporok silk koncepciója.

A kozmetikai szekcióban egyebek mellett szó esik a  növényi őssejtek alkalmazásáról a bőrfiatalító kezelésekben, a hullámmasszázsról, a mezoterápiáról és előadást hallhatnak a résztvevők a modern táplálkozástudomány és az egészséggel-szépség összefüggéseiről. Izgalmas témának ígérkezik a fényesztétika, és bemutatkozik a NYX amerikai sminkmárka.

AlveolaWorkshopon ismerhetők meg a 3-4D-s trendek az alsó szempillaépítésben, a Solanie őssejtes bőrfiatalító kezelése és a mezopenes bőrregeneráció. Megtekinthető lesz az OctoLine, a nyolckarú kozmetikus, mint a teljes körű arckezelés segítője.

Az alakformáló workshopon kiderül, mitől jó egy IPL (intenzív villanófényes kezelés), bemutatkozik az Ultratone Futura Ultra Pro, a 2014-es év alakformáló szenzációja és fény derül a maximális testkezelési eredmények titkára. A szekció záró eseménye a Wiener aromaterápiás testtekercselés és a Solanie Organic, kettő az egyben bőrregeneráló és alakformáló cellulit masszázs bemutatása.

 

A tavalyi eseményről itt láthat összefoglalót.