Top
5:2 diéta – böjt ésszerűen – Szépségportál
fade
2540
post-template-default,single,single-post,postid-2540,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

5:2 diéta – böjt ésszerűen

5:2 diéta – böjt ésszerűen

Érdekes megközelítésben kínál megoldást a testsúly megtartására a most bemutatott könyv, amely heti egy-két napos böjtöt javasol.

5_2_dieta_Cover_HUN.inddLassan közeleg a tavasz, s közeleg a külső-belső megtisztulás ideje. A belső tisztításhoz hozzájárulhat az ésszerű keretek között végzett ésszerű böjt is. S ha ez olyan, amely egy egész életre is szólhat? Hát annál jobb!

Az 5:2 diéta egy életre szól, és könnyedén tartható! Egyszerűen csak 500/600 kalóriára kell csökkentenünk a napi energiabevitelt heti 2 napon át – a maradék 5 napban viszont lazíthatunk, és szabadon válogathatunk kedvenc ételeink között.Heti két böjtnappal nemcsak tartós fogyást érünk el, de egészségesebbek és kiegyensúlyozottabbak is leszünk. A könyvben szereplő ízletes és  alacsony kalóriatartalmú ételek receptjeivel ehhez kívánunk segítséget nyújtani.

Amit a könyv konkrétan kínál:

• 100 könnyen elkészíthető recept reggelire, ebédre és vacsorára az ételek pontos energiatartalmának megjelölésével
• Négyhetes étkezési terv böjtnapokra
• Tanácsok alacsony kalóriatartalmú harapnivalókhoz, hogy legyőzhessük a farkaséhséget
• Kalóriatáblázat
• Hasznos tippek, technikák az eredményes étrend összeállításához
[stextbox id=”portal” float=”true” width=”300″]Angela Dowden táplálkozási szakértő
5:2 diéta
100, 200, 300 kalóriás receptek böjtnapokra
Kossuth Kiadó[/stextbox]

Zsuzsa N. Vadász