Top
Megérkezett a Gelish – Szépségportál
fade
3780
post-template-default,single,single-post,postid-3780,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Megérkezett a Gelish

Megérkezett a Gelish

Amerika egyik kedvenc márkája végre teljes színpalettával elérhető Magyarországon is, ráadásul kiegészül az itthon újdonságnak számító Morgan Taylor körömlakkokkal.

[blockquote]Mindig is a legmagasabb minőség volt és lesz a legfontosabb célunk. [/blockquote]

splashkicsiEz a mottója a Hand & Nail Harmony alapítójának Danny Haile-nek, aki 2009-ben indította útjára cégét. A szakmai elhivatottságát is tükröző mottó által vezérelve szerzett hírnevet és elismertséget a szakember, aki az elmúlt 25 évben 60 versenyen ért el jelentős eredményt. Személyes szenvedélye vezérelte abban is, hogy az iparág legfontosabb szereplőivel konzultálva megalapítsa azt a márkát, amely mára forradalmasította a piacot. A Gelish-t.

 

A géllakkok úttörője

A Gelish volt az első olyan géllakk, amely üvegben és ecsettel került piacra. 2009-et írtunk akkor. Mára, 2014-re pedig már a világ összes országában elérhető a termék, közel 200 színben. A terméket az Egyesült Államokbeli Kaliforniában fejlesztik és gyártják, a több mint 300 alkalmazottat foglalkoztató,12000 m2 alapterületű központban. A méltán világhírű exkluzív márkát elsősorban Amerikában és Nyugat Európában kedvelik, a szakmai újságok szavazásain és a nemzetközi versenyeken mindig dobogós helyezést ér el.

A cég elsősorban a Gelish leoldható géllakjairól ismert, de ezen kívül számos más terméke kedvelt. Például a porcelán és zselés műköröm építőanyagai, sok-sok kiegészítője és eszköze is a profik és a versenyzők kedvelt alapanyagai közé tatoznak.

 

Mit tud a Gelish?

A Gelish 100%-ban leoldható prémium kategóriás géllakk, több éves kutatás-fejlesztés eredménye. A világ egyik legjobb géllakkjaként tartják számon, méltán, már csak azért is, mert akár 3 hétig törés és pattogzás mentesen a körmön marad, s magas felületi fényét ez idő alatt sem veszti el. UV fény hatására köt, LED lámpában 30 másodperc, hagyományos 4×9W UV lámpában 2 perc alatt. Fóliával könnyedén 6-10 perc alatt leoldható, így megkíméli a körmöt a reszeléstől és az ebből adódó roncsolástól. A teljes színpalettát itt nézheted meg!

 

 

MT1

Körömlakk, ami túlszárnyalja a szivárványt

Március elején érkezett meg Magyarországra a Morgan Taylor professzionális körömlakk rendszere, amelyet a szakma méltán elismert veteránjai fejlesztettek ki. Danny Haile és David Daniel közös, 30 éves tapasztalata egyesül a márka fejlesztésében. Művüket stílusosan Morgan és Taylor nevű gyermekeikről nevezték el.

A Morgan Taylor elérhető különleges színspektruma eltörli a képzelőerő határait. A színpaletta kiterjed a klasszikustól az avantgarde-ig, a feltűnésmentestől a csodálatra méltóig. A színeket fénylő gyöngyök, nyers ércek, drágakövek, csillogó ezüst és arany inspirálták. A pigmentek telítettre szaturáltak, a csillogó alkotóelemek selymesre őröltek, az összetevők kézzel kiválasztottak.
Az egyedi üveget szakemberek tervezték, maximális teljesítményre hangolták, azaz tökéletesen a kézbe illik, és kiegyensúlyozott, kényelmes fogást biztosít. Mély tónusú olasz üvegből készült, amely több fényt enged be, ezáltal felfedi a színek valódi világát. Az ergonómikus kupakot sebességre és kényelemre optimalizálták. Az exkluzív ecset ultra finom szálainak köszönhetően az egész körömfelület fedhető kevesebb és precízebb mozdulattal.

 

A Gelish géllakkokat és a Morgan Taylor körömlakkokat egyaránt kipróbálhatod március 16-án, Miskolcon a Kézműves Kupán. Tarts velünk!

 

logogelishMTlogo155x