Top
Terjed a körömágy tetoválás – Szépségportál
fade
3984
post-template-default,single,single-post,postid-3984,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Terjed a körömágy tetoválás

Terjed a körömágy tetoválás

Új divat(hóbort) terjedésére számítanak a nyáron: arra, hogy népszerűbbé válik a körömágy alatti terület tetoválása.

Maga a jelenség már tavaly felbukkant, de arról a körömdíszítés iránt érdeklődők közül is csak a leglelkesebbek hallottak. A jelenség lassacskán trenddé válik – van is már olyan cég, amelyik a piacra dobta az ehhez szükséges hozzávalókat. Az úttörő a Rad Nails volt, amikor tavaly ősszel megjelent a Beyond termékcsaládjával, legutóbb pedig a brit Ciaté mutatta be saját, ezeknek a kicsi, nem végleges tetoválásoknak a kollekcióját – számol be a premiumbeauty.com. A Ciaté gyémánt-, masni-, csillag- és egyéb mintájú tetkókat kínál a köröm szerelmeseinek.

Volt már mindenféle dísz – kövek, matricák, különféle anyagú, színű, stb. körömlakkok –, most pedig a jelek szerint eljött a tetoválások ideje is. Ezek két célt szolgálnak: egyrészt feldobják a manikűrt, másrészt pedig elrejtik a körömágyon keletkező, gyakran kiszáradt, elhalt bőrt.

Zsuzsa N. Vadász