Top
Az év anti-aging rendezvénye Budapesten – Szépségportál
fade
4125
post-template-default,single,single-post,postid-4125,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Az év anti-aging rendezvénye Budapesten

Az év anti-aging rendezvénye Budapesten

Május 10-11-én Budapesten lesz az Anti-Aging Kozmetikai & Üzleti Kongresszus és Vásár, amelyen – a már elérhető katalógus szerint – mintegy száz cég mutatja be termékeit.

 

Az év magyarországi anti-aging rendezvényét a Syma Rendezvényközpont C Csarnokában tartják, s amellett, hogy a kiállítói részen a legkülönfélébb ilyen termékekkel, márkákkal ismerkedhetnek meg a szakmai és az amatőr látogatók, két napon át akár továbbképzésnek is tekinthető előadásokat hallgathatnak meg a kilátogatók.

Nem véletlen a kiállítók számának alapján megbecsülhető nagy előzetes érdeklődés. Napjaink egyik nagy kozmetikai témája ugyanis az anti-aging, ami hasznosan ötvözi az igényeket, még pontosabban a fizetőképes keresletet és a tudomány által megtámogatott újdonságokat. Mindebből trend lett, s a magára valamit is adó kozmetikusok egyre inkább profi anti-aging szakemberekké kell váljanak.

A kongresszuson elhangzó előadások és prezentációk sokat segíthetnek mindebben. Orvosok, pszichológusok, természetgyógyászok és kozmetikusok számolnak be a legújabb kutatásokról, tapasztalataikról – köztük igazi nagyágyúk is. Elég, ha kiemeljük, hogy előad Dr. Czeizel Endre genetikus is. Reggel fél tíztől délután fél ötig követik egymást az előadások. A terítékre kerülő témák szerteágazóak, kezdve az újgenerációs anyagok használatától, az ősi életmód és a bőr kapcsolatán át, a kozmetikai határterületéiig számos érdekes ismeretet közvetítenek a tapasztalt előadók.