Top
Ásványi alapú sminktermékekkel jelentkezik a Tropic – Szépségportál
fade
4361
post-template-default,single,single-post,postid-4361,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ásványi alapú sminktermékekkel jelentkezik a Tropic

Ásványi alapú sminktermékekkel jelentkezik a Tropic

Ásványi alapú, növényi olajokkal dúsított, káros összetevőktől mentes sminktermékekkel jelentkezett a magyar piacon a Tropic Skincare Magyarország.

 

A Tropic márka most megjelent új katalógusában találhatjuk meg a már korábban beharangozott, növényi kivonatokkal dúsított, ásványi alapú sminktermékeket, amelyek – ahogy a Tropic bőrápolási termékeik esetében már megszokhattuk – növényi kivonatokra épülnek, nem tartalmaznak bőrre káros kivonatokat. S van egy kiegészítő jó hírünk azok számára, akik az apró részletekre is gondot fordítnak: a katalógusban különféle bio-kiegészítők (például bambusz ecsetek) is találhatók.

Az aktív növényi sminktermékeket az Egyesült Királyságbeli Surrey-ben lévő műhelyben készítik, kis mennyiségben, kézzel, s ennek során kiemelkedő figyelmet fordítanak arra, hogy a készülő termékek a lehető legmagasabb természetes koncentrátumokat tartalmazzák. Ahogy a márkánál megszokhattuk, a termékfejlesztés és a gyártás során fontos szempont, hogy a termék kihangsúlyozza használójának természetes szépségét.

Amit tartalmaznak…

A kínált sminktermékek zömében megtalálható a tápláló, bőrvédő, hatékony antioxidáns, az E-vitamin. Rengeteg bőrbarát olaj és értékes kivonatok vannak bennünk.

Termékenként természetesen eltérő összetevőket használnak. Az új innovatív természetes ásványi alapozóban például olíva és tropic 1homoktövis kivonatok, illetve E-vitamin van. A termék egyébként legömbölyített részecskékből áll, s emiatt egyenletesen befedik a pórusokat és a finomabb ráncokat, ezáltal biztosítva a ragyogó, hibátlan lefedettséget.

És amit nem…

Szintetikus illatanyagot

Hintőport

Káros tartósítószereket

Parabéneket

Ásványi olajakat

Pálmaolajat

Petrolkémiai anyagokat

Alkoholt

 

A (smink)termékskála

tropic 2

 

 

 

A kínált sminktermékek között az alapozók, púderek, szemkörnyék és bőrhiba korrektorok éppen úgy megtalálhatók, mint a legkülönfélébb árnyalatú szemhéjpúderek, amelyek között a kedvedre válogathatsz.

Selymes gél szemkihúzó, szempilla hosszabbító szett és szemöldök púder színesíti a kínálatot.

Emellett rúzsokat, ajakbalzsamokat és ajakfényeket is felsorakoztat a Tropic új katalógusa.

 

 

Zsuzsa N. Vadász