Top
Őszi bőrmegújítás mezopen segítségével – Szépségportál
fade
4380
post-template-default,single,single-post,postid-4380,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Őszi bőrmegújítás mezopen segítségével

Őszi bőrmegújítás mezopen segítségével

Gáspár Ági cikke a nyaralásból visszatérő, dehidratált és fénykárosodott bőrű vendégek kezeléséhez nyújt segítséget.

Gáspár ÁgnesMég javában tombol a nyár, és még belegondolni is rossz, hogy hamarosan vége lesz. De mi már felkészülten várjuk az őszt, és a nyaralásból visszatérő dehidratált, fénykárosodott bőrű vendégeinket. Négy évszakos országunkban negyedévente fontos feladatunk, hogy az aktuális évszaknak megfelelő kozmetikai szolgáltatásokkal kényeztessük a hozzánk betérőket. Vendégeink egyaránt szívesen fogadják az újdonságokat és veszik igénybe a jól bevált kozmetikai szolgáltatásokat is, a nyári pihenő után.

Választásom: mezopen

Ma már a mindennapi kozmetikai eljárások között rangos, és elismert helye van a mezopen kezelésnek. A tűs mezoterápia új generációja, a mezopen jóval kíméletesebb beavatkozás a korábbi technikákhoz, a dermarollerhez és a tűpisztolyhoz képest. Ez az innovatív kis készülék tökéletesen alkalmas arra, hogy hely specifikusan, az adott kezelendő bőrfelületre irányuló tűhosszal és ütésszám sebességgel kezelje a bőrt. A mikro tűszúrások bőrre gyakorolt hatása, a kollagén indukciós terápia azt eredményezi, hogy a bőr a saját önregenerációs képességénél fogva kollagént és elasztint termeljen. Ennek eredménye egy vastagabb kötőszöveti állomány, egészségesebb és feszesebb bőrképlet. A mezopen kezelésekkor bőrünknek ezt a csodálatos képességégét használjuk, hogy „tűprovokálásra” saját maga által kitermelt egészségesebb bőrszövetet produkáljon. A „szárazon” megszurkált bőr is szép eredményeket mutat, a szúrt csatornákat kihasználva azonban ekkor lehet a legmélyebbre juttatni az aktuális bőrproblémának megfelelő hatóanyag koktélokat. Azok a kolléganők, akik tetoválnak vagy dermarollert alkalmaznak, könnyen fogadják az eljárást. De nem csak ők. Az oktatás (új képzések szeptember 19. http://www.kozmetikustovabbkepzes.hu/tanfolyam/a-mezoterapia-uj-generacioja-mesofill-r-6.html és október 2. http://www.kozmetikustovabbkepzes.hu/tanfolyam/a-mezoterapia-uj-generacioja-mesofill-r-7.html) során gyakran találkozom berzenkedő kozmetikusokkal, akik tartanak a bőr intenzív megszurkálásától. A tanfolyam végére minden bizonytalanságuk elmúlik, amint megtapasztalják az eszköz könnyed használatát és megélik a kezelés pozitív hatásait.

„Itt van az ősz, itt van újra…”

MesoFill-R mezopen 2Az ősz közeledtével megérkeznek a nyaralásból a vendégeink. Tele élményekkel, kipihenten, és a bőrükön is jelét viselve az elmúlt nyárnak. Még a fokozott fényvédelmet betartók között is akadnak ilyenkor vízhiányos, petyhüdt, ráncos bőrök. Nem is beszélve a többségről, akik a nyári bőrápolás alapszabályait sem tartják be. A regeneráló, anti-aging kezelések kiváló alternatívája ilyenkor a mezopen. Mindig a vendéget leginkább zavaró tünettel kell kezdeni a bőrápolási sorozatot, ez pszichésen is sokat jelent a vendég számára. Ha pl. az arcbőr pigmentfoltos és vízhiányos is, és a vendéget a foltjai zavarják elsősorban, akkor a GSH, Taurinox, C-vitamin koktélt ajánlom halványításra néhány alkalommal, majd ezt követően kezeljük a vízhiányt is. Kényelmes és praktikus megoldás a gyárilag összeállított kész koktélok használata is. Ezekben a kis fiolákban az a legizgalmasabb, hogy egy adott bőrproblémára orvosilag meghatározott egyensúlyban vannak jelen a szükséges hatóanyagok. Ez a kezdők munkáját is nagyon megkönnyíti. Az egyik nagy kedvencem, amely szinte minden kezelésnél „alap” anyag, a hyaluronsav. Molekulája rendelkezik a legjobb vízmegkötő képességgel, ezáltal extra nedvességgel tölti fel a bőrt. Nagyon gyakran alkalmazom anti-aging kezelésekkor a DMAE-t (dimethyl-aminoethanol), mely a myofibroblast stimulálásával feszesíti a megereszkedett bőrt, növeli a mimikai izmok tónusát. Talán kevésbé ismert, de annál is eredményesebb hatóanyag az Argireline. A botox hatású természetes peptidek kombinációja ellazítja a mimikai izmokat, ennek következtében csökken a ráncok kialakulása.

Hogyan vezessem be?

Üzleti szempontból hasznos a mezopen kezeléseket szeptemberben elkezdeni. A szeptember is egyfajta kezdet: a tanév- és a színházi évad kezdete, ilyenkor mindannyian fogékonyak vagyunk valami újat kipróbálni. Továbbá vendégeink vágynak arra, hogy a nyári ártalmakat elszenvedett bőrüket újra jó kondícióba hozzák.

Érdemes ezért időben beharangozni vendégeinknek egy őszi kúrajavaslatot. Az újdonságról e-mailt és sms-t küldeni a legegyszerűbb, és a leghatékonyabb módja annak, hogy felkeltsük törzsvendégeink figyelmét. Azok a vendégek, akik fogékonyak az újdonságokra, és nem riadnak vissza egy kis kellemetlenségtől (bőrérzékenység, bőrpír), azoknak az egyik kedvenc kezelésük lesz, hiszen az elért eredmény önmagáért beszél.

Gyere el és tanuld meg Te is képzéseinken!

Budapest, 2014. szeptember 19. (http://www.kozmetikustovabbkepzes.hu/tanfolyam/a-mezoterapia-uj-generacioja-mesofill-r-6.html) vagy október 2. (http://www.kozmetikustovabbkepzes.hu/tanfolyam/a-mezoterapia-uj-generacioja-mesofill-r-7.html)

Jelentkezés: 30/835-6811 vagy www.mesofill-r.hu

A képzés díja 15.000 Ft, mely előre fizetendő. Készülék vásárlás esetén a díj 50%-át, kezdőcsomag vásárlás esetén a díj 100%-át jóváírjuk.