Top
Anya + lánya: Sharon + Kelly = Osborne M.A.C. – Szépségportál
fade
4394
post-template-default,single,single-post,postid-4394,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Anya + lánya: Sharon + Kelly = Osborne M.A.C.

Anya + lánya: Sharon + Kelly = Osborne M.A.C.

Mindig hatásos egy anya-lány duó, különösen az a szépség világában, hiszen egyszerre tudja egy márka, egy termék megmutatni, mire is képes. korosztályokon átívelve. A M.A.C. most éppen ezt tette az Osborne kollekcióval.
MAC Osbournes-KELLY-AMBIENT-72Az Osborne név jól cseng – mégpedig a legkülönfélébb körökben, rockerek és a médiaszereplők, reality-show kedvelők és (nem csak a bulvárnak dolgozó) újságírók figyelmét egyaránt felkelti a név, amely ma már nem pusztán egy név, hanem önmagában is egy márka. Habár nem a család női tagjai miatt vált híressé a família, azért a családanya és a leányzó is sokat tett az ismertség fenntartásáért. Sharon, a – decens újságírónak indult, s egy vad rocker feleségévé lett, majd mellett tényleg jóban-rosszban kitartó –feleség-anya, s Kelly, a poklokat és mennyet maga is megjárt leányzó neve nem csak Amerikában, de az öreg kontinensen, s még távolabb is jól cseng.

 

 

 

MAC Osbournes-SHARON-AMBIENT-72Ezt használta ki a M.A.C Cosmetics – ami egyébként azért sem meglepő, mert a világszerte jelen lévő márka jelszava nem más, mint: „Minden korosztály, minden bőrszín és minden nem az egyediséget képviseli!”.
Böngésszetek az Osborn-lányok által fémjelzett, s tíz éve tervezett, a M.A.C. együttműködésében megvalósuló kollekció darabjai  között, vizsgáljátok meg, hogyan néz ki fiatalon,s  idősen.
Hamarosan pedig meglepetéssel szolgálunk

 

 

 

 

MAC Osbournes-SHARON-BEAUTY-72

 

Zsuzsa N. Vadász