Top
Anya-lánya: Sharon és Kelly = Osborne, Párhuzamos interjú – Szépségportál
fade
4406
post-template-default,single,single-post,postid-4406,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Anya-lánya: Sharon és Kelly = Osborne, Párhuzamos interjú

Anya-lánya: Sharon és Kelly = Osborne, Párhuzamos interjú

Ahogy ígértük, meglepetéssel szolgálunk: Sharon és Kelly Osborne M.A.C. kollekciója kapcsán készült párhuzamos interjúját olvashatjátok.

 

A fantasztikus anya-lánya duó, Sharon és Kelly Osbourne együttműködésével született meg a M.A.C. kétrészes kollekciója. „A varázslatos Sharon Osbourne összetéveszthetetlen melegségét és szellemességét tükrözi a limitált kollekció egyik fele, melynek nőies árnyalatai visszaköszönnek a szemeken, az ajkakon és az arcon is Kelly nyílt személyisége egy kollekcióban ölt testet, mely tükrözi utánozhatatlan stílusát. Limitált, ibolyaszínű csomagolás Kelly aláírásával.” Ezzel jellemzi a kollekciót a cég. És mit mondanak a névadók?

Mi tesz egy nőt széppé?

Sharon: A lojalitás és az erő. Nincs időm siránkozókkal foglalkozni.
Kelly: A nő akkor a legszebb, ha magabiztos. Anyám is ezt tanította.

Hogyan változott a sminked az elmúlt 10 évben?

Sharon: A húszas éveimben csak szempillaspirált és napvédőt használtam. Ma már az egész arcomat sminkelem. Szeretem a kontúrokat, és a pirosítót az arcomon. Kedvelem a rezes szemfestékeket, és mindennapos használatra imádom a rúzsokat.
Kelly: Úgy vélem, kifinomultabbá váltam. Tudom, hogy az én ízlésem eléggé egyedi, de ezzel együtt is azt hiszem, hogy ma már letisztultabb vagyok. Ez része a felnőtté válásnak.

Vannak olyan sminkes trükkjeid, amit profitól tanultál?

Sharon: Soha ne szedd magadnak a szemöldöködet.
Kelly: Rengeteg, például az, hogy az ősidőkben használt borotvahab-pamacs a legjobb az alapozó bedolgozására – nem véletlenül van a kollekciómban ecset.

Mi a kedvenced a kollekcióban?

Sharon: A szemhéjpúder-választék, mivel annyira sokoldalúan lehet őket alkalmazni. Nappali és esti sminkhez is kiválóan használhatóak, és vegyíteni is lehet őket. Iszonyatos casino pa natet mennyiséget próbáltam ki – különösen a szemhéjpúderekre igaz ez –, hogy megtaláljam azt a négy árnyalat-kombinációt, amelyek illenek egymáshoz, és jól mutatnak barnákon és vörösökön egyaránt. Fontos volt az is, hogy a színek az én korosztályom számára is megfelelőek legyenek, szemben Kelly kollekciójának a színeivel, ami a fiataloké.

Kelly: Nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy az én ízlésem nem találkozik a legtöbb ember ízlésével, de a célom egy egységes kollekció megalkotása volt. Olyan színeket szerettem volna összeválogatni, amelyek minden színtónushoz illenek, s amelyek friss, fiatalos és üde hatást keltenek. Imádom a rúzsomat. A Doddy Girl lilás árnyalatú, sok punk-rocknak tetszik. A Strip Poker, a Riot House és a Kelly Yum Rum vonzza az emberek tekintetét, mivel vagy természetes, vagy mókás, vagy élénk színű.

 

Miért vált a vörös és a lila a kedvenc színeddé?

Sharon: Szeretek elegánsan kinézni, a koromnak megfelelően, ám úgy, hogy legyen benne valami különleges. Az én koromban az ember inkább szeret elbűvölő lenni, mint kísérleti alany. Kelly kalandos, vibráló szépsége hozzá persze kiválóan illik.
Kelly: Úgy vélem, hogy a hajszín képviseli eltérő stílusunkat és személyiségünket. Imádok kísérletezni a stílusommal, kipróbálni új, vibráló sminkeket. Anyu ezzel szemben szeret klasszikus, elegáns külsőt ölteni, én még csak tanulom ezt.

Mi a kedvenc esti sminked?

Sharon: A vörös szőnyegre mindig nagyon elegáns, hagyományosan elegáns szeretek lenni. Úgy vélem, egy nő az én koromban ne próbáljon úgy öltözni, mint a lánya, s ne öltse magára a legdivatosabb külsőt.
Kelly: Jelenleg éppen az ötvenes évek Bettie Paige stílusú kihúzott szem, erősen hangsúlyozott szemöldök és a Kelly Yum vagy Dodgy Girl rúzs.

Kik voltak a szépségideáljaid fiatal korodban?

Sharon: Twiggy sminkje mindig is a legeslegjobb volt. Nagyon modern volt. A klasszikusan elegáns stílusban Elizabeth Taylor volt a nyerő.
Kelly: Boy George máig az egyik leginkább inspiráló személyiség a számomra. Nagyon sokat tanultam a sminkelésről a meleg közösségtől és a nőimitátoroktól.

Zsuzsa N. Vadász