Top
Új folyékony alapozó az Yves Saint Laurent-től – Szépségportál
fade
4453
post-template-default,single,single-post,postid-4453,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Új folyékony alapozó az Yves Saint Laurent-től

Új folyékony alapozó az Yves Saint Laurent-től

Új folyékony alapozót dob piacra az Yves Saint Laurent kozmetikai vonala. A Le Teint Encre de Peau a hónap végén mutatkozik be.

Mint az AFP/Relaxnews forrásokra hivatkozó beharangozójában a Premium Beauty News portál emlékeztet rá, Yves Saint Laurent smink forradalmat hirdetett a nyáron. Augusztus 26-án kerül a boltokba ez a termék, amelyről állítják: minden más, a piacon elérhető tartós alapozótól különbözik, egész napos– igazítás nélküli – viseletre is alkalmas, súlytalan alapozó. A termék 16 árnyalatban kerül napokon belül a boltokba.

A tinta formája által ihletve, Le Teint Encre de Peau egyesíti a súlytalan textúrát s a tartósságot. Más alapozókkal szemben, ez a folyadék tehát súlytalan érzetet kelt – ami az úgynevezett „érzékszervi és illóolaj” összetevőinek köszönhető. Ez,  a bőrrel érintkezve gyorsan elpárolog, és így szilárdul meg a bőrön.

Összetevők

A termék aktív összetevőkben gazdag, értve ez alatt mind a lipofil és a hidrofil összetevőket, amelyek segítik a mattosodást és egyben hidratálják a bőrt. Ennek az eredménye, hogy akkor sem maszatolódik el a bőrön, illetve marad rajta, ha melegnek, vagy akár párának van kitéve. Tamanu-olaj tartalma pedig abban segít, hogy olyan érzéket kelt, mintha elolvadna a bőrön. A hidratáló hatásról is ismert olajfajta a bőrnek egészséges, szinte sugárzó külsőt ad.

Az applikátor

Különleges, csöpögés-gátló applikációs módszert használnak a gyártók ennek az alapozónak az esetében. A tintamotívumnál maradva, a Le Teint Encre de Peau a kalligrafikus ecsethez hasonló applikátorral kerül a voltokba. Ez ultra-precíz felvitelt tesz lehetővé: nem kell mást tenni, mint a megfelelő mennyiségű alapozót az arc különböző pontjaira adagolni, majd kézzel vagy ecsettel bedolgozni azt a bőrbe.

Kép: chicprofile.com

Zsuzsa N. Vadász