Top
Profizmus + minőség + tudomány = Shiseido – Szépségportál
fade
4663
post-template-default,single,single-post,postid-4663,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Profizmus + minőség + tudomány = Shiseido

Profizmus + minőség + tudomány = Shiseido

A professzionális szépségipari szereplők mellett most már egyre többen ismerik meg, ismerkednek meg a Shiseido névvel, a cég márkáival. Idehaza is számos termékcsaládot kínál a szépülni vágyóknak.

130 év a kozmetikai iparban – erre a tapasztalatára épít a Shiseido cég, amely számos professzionális termékcsaládot terít világszerte. E márkák népszerűségének talán legfontosabb oka, hogy a kínált termékeket a magas minőség, a tudományosan megalkotott speciális formulák, a letisztult, elegáns megjelenés, az egyedülálló kezelési eljárások és a prémium kategória legjobb ár/érték aránya jellemzi.

S hogy melyek ezek a termékek? Íme: (a 2010-ben Superbrands díjjal kitüntetett) Senscience és a Bain de terre prémium kategóriájú professzionális hajápoló márkák, az innovatív technológiáiról ismert i-Color prémium festékcsalád, továbbá a világ egyetlen professzionális férfi ápoló termékcsaládja, az American Crew, illetve a d:fi waxcsalád.

Senscience

A Shiseido alapkoncepciója az volt a Senscience kifejlesztésekor, hogy úgy közelítette meg a hajat, mint a bőrt, merthogy a szerkezetük ugyanúgy 3 rétegből áll. A végeredmény a hajápolás új dimenzióit megnyitó professzionális hajápoló termékcsalád lett, amely egyben új alapokra helyezi az iparágat. Speciális formulái segítségével a tápanyagokat nemcsak eljuttatja a hajon belül az optimális helyre, hanem be is zárja azokat.

Vitalock 6

A Shiseido Laboratórium által szabadalmaztatott, forradalmian új Vitalock 6 formula optimális kombinációja antioxidánsoknak, vitaminoknak, lipideknek,proteineknek, természetes cukroknak és ásványi anyagoknak.

A Föld fürdője

A bain de terre alapkoncepciója a természetesség. Hatóanyagait a természetből nyerték. A velük folytatott egyedülálló terápiás kezelések igazi SPA élményt nyújtanak. Technológiája a botaniceuticals, azaz a természetes gyógyhatású növényi hatóanyagok együttese. Használata elősegíti a relaxáció és a wellness érzését, s egy különleges módja annak, hogy a test és szellem harmóniába kerüljön.

I-color

IC_swatchbook_YPIC904_Jpg_HR_OrgA festékcsaládu a leginnovatívabb technológiák eredményeinek felhasználásával állt össze, rendszere nagyon logikus, egyszerűen áttekinthető. Használatakor a haj színe valódi élettel telik meg, fénye pedig ragyogóbb lesz, mint azelőtt. Tri-aktív technológiája és Triplex C formulája segítik a festékanyagot a rostokba bejuttatni, miközben hidratál és antioxidáns védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen.

A Shiseido név ma már garancia arra, hogy a kutató laboratóriumaiban kifejlesztett újabb és újabb technológiákat folyamatosan felhasználni a hajápoló termékcsaládjának fejlesztésekor.

Zsuzsa N. Vadász