Top
Közeleg a IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus - Szépségportál
fade
4679
post-template-default,single,single-post,postid-4679,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Közeleg a IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus

Közeleg a IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus

Április 18. – Érdemes jól megjegyezni és beírni a naptárba ezt a dátumot, ugyanis azon a hétvégi napon, április harmadik szombatján lesz IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus Budapesten.

Napjainkban kimondottan kevés az olyan rendezvény, amely kizárólag a szakemberekhez szól és a tudományos tényeken alapuló szakmaiságot képviseli. A Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus egy azon események közül, ahol ez professzionális előadókkal és trendteremtő publikációkkal történik. Nem véletlen, hogy a Szépségportál ismét a rendezvény médiatámogatója lett, azt követően, hogy tavaly nagy sikerrel tudósítottunk élőben a show-ról.

 

Kiemelt a szakma számára

 

Kongresszus_banner_#21F422EA szakma is kiemelt rendezvényként kezeli az idén új, az eddigieknél professzionálisabb helyszínen, a RAM Colosseumban (1133 Budapest, Kárpát u. 23.) tartandó, az ALVEOLA szakmai támogatásával megvalósuló Nemzetközi Kozmetikus Kongresszust, amelyen az elmúlt években több mint kétezren vettek részt. Az ok többrétű. Egyrészt, mert egy napba sűrítve, koncentráltan lehet megismerni az újdonságokat és a trendeket, szert tenni elméleti és gyakorlati tudásra. Nem szólva arról, hogy a szakmai előadókkal személyesen is lehet konzultálni a helyszínen.

Az idén több újdonsággal is készülnek a szervezők. Így lesz új 3-6D szempilla szekció, elkülönített kozmetikus, és szempillás workshopok, szakmai konzultációk, termékkipróbálási lehetőségekkel.

Programok a nagyszínpadon

Egymás után pörögnek majd az események a kozmetikai nagyszínpadon, ahol hagyományosan cég független szakértők tartanak előadásokat a vezető trendekről és azok legmélyebb tudásanyagáról. Az idén – egyebek között terítékre kerül a bőrproblémák 21. századi komplex kezelése a kozmetikus és bőrgyógyász-kozmetológusok együttműködésével, mindez gyakorlati példákkal illusztrálva. Lesz antioxidáns mustra, ezen a szabadgyökök szerepéről hallhatnak a résztvevők a bőröregedésben, illetve kozmetikai megoldásokat ismerhetnek meg a genetikai sejtöregedés késleltetésére.

Workshopok is lesznek

Ami a workshopokat illeti – csak egy-egy példa arra, hogy mit kínál a rendezvény. A kozmetikus workshop egyik fontos témája lesz a Solanie szőlő-hialuron, mint kiemelt hatékonyságú antioxidáns-sorozat a bőrsejtek öregedése ellen, vagy a mezospecifikus hatóanyag választás az egyes bőrtípusokhoz és bőrproblémák megfelelő kezeléséhez.

A 3D szempilla workshopon pedig a résztvevők megismerkedhetnek a szálankénti szempillák 3 és 6 dimenzióival, vagy a RefectoCil Sensitive-vel, az új, forradalmi, növényi összetevőkön alapuló szempilla és szemöldök festékekkel.

Vásárolj kedvezménnyel!

A szervezők tavaly tartották először, az sikeren felbuzdulva úgy döntöttek, ismét lesz helyszíni vásár, a rendezvényen megismert termékeket speciális kedvezményekkel meg lehet majd venni.

 

www.kozmetikuskongresszus.hu

 

Zsuzsa N. Vadász