Top
Tropic – 2015 tavaszi újdonságok – Szépségportál
fade
4816
post-template-default,single,single-post,postid-4816,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Tropic – 2015 tavaszi újdonságok

Tropic – 2015 tavaszi újdonságok

Elképesztő kollekcióval állt elő ismét Susan Ma, a Tropic termékek megálmodója, ismét bebizonyítva, hogy a természetes összetevőknek köszönhetően bőrünk gyönyörű, fiatalos és ápolt lesz. A termékek megfelelnek a szépségipar kihívásainak, miközben óvják bőrünk egészségét.

 

Beauty Booster SPF 20 – Színezett ápolókrém 30 ml

e5536fdc-6b72-4c83-bd79-b06eb3d5dab9Azok számára ajánlatos, akik szeretnék eltüntetni bőrhibáikat, de nem hívei az alapozónak. Ám megoldást jelent a termék alapozó alá is.

Ezzel az innovatív színező ápolókrémmel, drámai hatást érhetünk el a mindennapi bőrápolás során. Egy nagyon gyorsan felszívódó mélyhidratáló krémről van szó, amely kiegyenlíti a bőr sérüléseit, miközben természetes összetevői ápolják és védik a bőrt.  SPF 20 védőfaktorral rendelkezik, ami megvédi a bőrt a káros napsugaraktól. A krém használata után a bőr nem tapad, nem érezzük zsírosnak,  s nem tömíti el a pórusokat, miközben nem ül bele a ráncokba, mélyedésekbe.

Használható az arckrém után, fedőkrémként, de akár alapozó alá, a tökéletesebb fedés érdekében.

Főbb összetevők.

Resveratrol – egy polifenol, ami egyes növényekben (pl. szőlő) is megtalálható. Segíti a bőrsejtek megújulását, megvéd a fertőzésektől. Bőrfiatalító hatása bizonyított.

d8c8d304-123a-4f7b-84a6-7fd72c3727a0Gránátalma olaj – a gránátalma polifenolokat, C-vitamint, flavonoidokat tartalmaz, ezért kiváló antioxidáns. Jelentősen csökkenti az ultraibolya fény által okozott sejtkárosodást, szabadgyök-lekötő hatása van.

Mangósztán olaj – ez az egzotikus olaj tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, komoly bőrnyugtató. Egészséges bőrtónust ad, köszönhetően  a C vitaminnak és az antioxidánsoknak.

Nátrium-hialuronát –  a bőrsejtjeinkben is megtalálható humektánsnak köszönhetjük bőrünk puhaságát és hidratáltságát. Az idő múlásával azonban a szervezetünk egyre kevesebbet állít elő belőle. Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy egy molekulája képes a saját súlyának ezerszeres mennyiségű vizet megkötni, azaz  rendkívüli  hatékony hidratáló. A szépségipar számára ma ez az egyik legfontosabb összetevő, a fiatalos és hidratált bőr megőrzésére.

95df14bd-cd2a-4971-b44a-9c6509dd5d19Tamanu krém

A Tamanu Balzsam krémesebb változata, “kistestvére”, amely hozzáadott Olíva szkvalén, Monoi vaj, és Teafa olaat tartalmaz. Ezeknek köszönhetően égés, rovarcsípés, ekcéma, sérült bőr kezelésére is hatásos.

Bőrradír-szappan

60e2d4c8-2112-4e5d-a778-082f264c23a8A rizslisztnek és zöld agyagnak köszönhetően segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, a shea vaj, kókusz, olíva olaj pedig hidratálja a bőrt. Illata, mint a sütié, de azért inkább csak külsőleg alkalmazzátok.