Top
Nem áll le a Shiseido - Szépségportál
fade
4867
post-template-default,single,single-post,postid-4867,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Nem áll le a Shiseido

Nem áll le a Shiseido

Új kutatás-fejlesztési-innovációs központot hoz létre Yokohamában a Shiseido. 2018 végétől folyik majd ott a munka. Ez is része a japán cég törekvésének, hogy minél nagyobb hangsúlyt kapjon a K+F+I a cég termékeiben.

 

Ennek érdekében 2020-ra a nettó értékesítés eddigi 1,8 százalékáról 2,5 százalékra emeli a K+F+I-re fordított forrásokat. Ezzel párhuzamosan 1000-ről 1500-re bővíti ezzel foglalkozó munkatársainak a számát.

 

2015_04_03 SHISEIDO K+F

 

Olyan koncepció alapján képzeli el a Shiseido az új központot, amelynek a lényege, hogy egyfajta nyitott placc legyen, ahol az ügyfelek, a forgalmazók és a kutatók napi kapcsolatot tartanak egymással. Egyfajta városi nyitott laboratórium lesz az épület, ami lehetőséget ad a közvetlen kapcsolattartásra minden érintett fél között, ezáltal további hozzáadott értéket teremtve a cég számára a termékfejlesztés területén.

 

 

A Shiseido

A Shiseido 1872-ben kezdte meg a működését, amikor megnyitotta Japán első nyugati stílusú gyógyszertárát Tokió híres-neves Ginza övezetében.  Azóta élvonalbeli kozmetikai vállalat a szigetországban, ahol sokat tett és tesz a kozmetikai kultúra terjesztéséért.

2015_04_03 SHISEIDO

Mára már világszerte ismert név a Shiseido, amelynek számos érdekeltsége van Európában, az amerikai kontinensen és Ázsiában, valamint a Csendes-óceáni térségben. 89 országban van jelen, ezen belül van 14 termelési bázisa és 9 kutató-fejlesztő központja van.

Termékei Magyarországon is elérhetők.

Portálunk is bemutatott már Shiseido terméket, mégpedig itt.

Zsuzsa N. Vadász