Top
Szőrtelenítés, okosan, tehát természetesen! – Szépségportál
fade
5060
post-template-default,single,single-post,postid-5060,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Szőrtelenítés, okosan, tehát természetesen!

Szőrtelenítés, okosan, tehát természetesen!

A nők majd’ 100 százalékának egyik örök problémája a szőrtelenítés. Fiatal lány korunktól keressük, kutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel a legegyszerűbben, legkényelmesebben varázsolhatjuk szőrtelenné és selymessé a bőrünket.

A házi, otthoni szőrtelenítés többféleképpen történhet, a többi között krémmel, cukorgyantával, hideggyanta szalagokkal is. Ezek a szerek iszonyatos mennyiségekben fogynak világszerte, nem véletlen tehát, hogy a felhasználók kegyeit keresik azok a gyártók, amelyek erre alkalmas termékeket kínálnak.

A vevőcsábítás egyik módja napjainkban egy hívószó: „természet”. Ugyanis egyre többen vagyunk úgy, hogy – minimum – a békés egymás mellett élést preferáljuk Természet-Anyánkkal. Így nem hangzik rossz kombinációnak, amikor a szőrtelenítés egyik vezető márkája a természetet hívja segítségül új termékeinek kifejlesztése során.

A VEET ezt tette: a Natural Inspirations termékcsaládjának tagjai közel 90 százalékban természetes eredetű és olyan értékes olajokat tartalmaznak, mint a szőlőmagolaj, a gránátalmaolaj, az argánolaj vagy az Aloe Vera.

 

A szőrtelenítő krém

2015_04_22 VEET NI SZŐRTELENÍTŐ KRÉM

 

Az otthoni szőrtelenítés egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módja szőrtelenítő krém használta. A VEET ebbe a vonalba illő új terméke természetes szőlőmagolaj kivonatot tartalmaz, ami puhítja, majd hidratálja és selymesen simává varázsolja a bőrt.

 

 

 

A hideggyanta szalagok

2015_04_22 VEET NI WAX STRIPS

 

Közel 90 százalékban természetes összetevőkből áll, és akár 28 napon át tartó simaságot biztosít a VEET új terméke. Fenyőgyanta és természetes Aloe Vera-alapú receptjének köszönhetően a bőr lágy ér hidratált marad a szőrtelenítés után. Alkalmazható lábon, és a test többi részén is, normál és érzékeny bőrön egyaránt.

 

Meleggyanta patron

2015_04_22 VEET NI EASY WAX

 

 

A VEET Easy Wax elektromos gyantázó patron is közel 90 százalékban természetes eredetű, fenyőgyantát és értékes gránátalmaolajat tartalmaz. Alkalmazható lábon, hónaljon, bikinivonalon és a karon.

 

 

 

Cukorgyanta

2015_04_22 VEET NI SUGAR WAX

Az új, közel 100 százalékban természetes anyagokból készülő meleggyanta argánolajjal dúsított formulájának köszönhetően akár 28 napig sima, lágy és hidratált marad bőr. A gyanta mikrohullámű sütőben és forró vízfürdőben egyaránt felmelegíthető, a hőmérsékletet egy speciális spatulával lehet ellenőrizni. A gyantamaradványok vízzel könnyen eltávolíthatóak.

Zsuzsa N. Vadász