Top
L'Oréal innováció: 3D élőszövet nyomtatás - Szépségportál
fade
5186
post-template-default,single,single-post,postid-5186,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

L’Oréal innováció: 3D élőszövet nyomtatás

L’Oréal innováció: 3D élőszövet nyomtatás

Elképesztő kutatási irányt jelentett be az amerikai L’Oréal. A 3D bionyomtatással foglalkozó Organovoval közösen a legelőrehaladottabb kutatásokat 3D nyomtatott szövetek fejlesztésével folytatják. Az Organovo bionyomtató technológiája reprodukálható élő emberi szövetet képes létrehozni, mely a test valódi szöveteivel azonos felépítésű és azonos funkciókat képes ellátni.

 

A két cég közötti együttműködés az Organovo NovoGen nevű úttörő bionyomtatási technológiájának első alkalmazását jelenti a szépségiparban.  A termékfejlesztésben óriási áttörést jelent a technológia, mely tökéletesen illeszkedik a L’Oréal elmúlt 30 éves kutatómunkájához.

 

600_picture_photo_loreal

 

Fotó: L’Oréal Research and Innovation © L’Oréal

Forrás: www.premiumbeautynews.com