Top
NARL: forradalom a zsírbontásban - Szépségportál
fade
5191
post-template-default,single,single-post,postid-5191,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

NARL: forradalom a zsírbontásban

narl

NARL: forradalom a zsírbontásban

Növeld üzleted bevételét NARL gép vásárlásával!

 

Szépségszalon tulajdonosként szeretnél több pénzt keresni? Eleged van abból, hogy ritkán járnak vissza a vendégek? Erősítsd üzletedet NARL géppel! Az üzemeltetéshez csak kis helyre van szükséged. Be tudod építeni jelenlegi szolgáltatásaid mellé, így új vendégekre tehetsz szert, régi vendégeidnek pedig lesz miért újra járni hozzád. A profilbővítés maximalizálja a bevételeidet.

 

Mitől más a NARL gép mint a többi zsírbontó technológia?

 

narlkulonbsegA NARL gép nem a zsírsejtekre hat, hanem elősegíti a zsírégetést! Ehhez pedig szükség van a hormonrendszer támogatására is. Többek között a lipolízist (zsírlebontást) elősegítő zsírégető hormonok termelődésének fokozásával (adrenalin-noradrenalin) tudunk megszabadulni a lerakódott zsírpárnától. A noradrenalin, amely elősegíti a zsírégető folyamatokat, 30 perc mozgás után kezd el termelődni. Ezt a hormont stimulálja a forradalmi NARL technológia, melynek köszönhetően nincs szükség megterhelő edzésre, csak ultrahangos kezelőlapok elhelyezésére a problémás területen. Ennek következményeképpen a noradrenalin hormon hatására megduplázódnak a szabad zsírsavak a vérben, amelyeket egy egyszerű könnyű aktív mozgással égethetünk el. Az eljárásnak köszönhetően a szervezet a hasüregben lerakódó káros zsírokat is lebontja, így nem csak lapos hasra tehetünk szert, de a súlyfeleslegtől megsokszorozódott kockázati tényezőktől is elbúcsúzhatunk.

 

NARL-al az egészségért!

 

Oda kell figyelni a túlsúlyra, mert a hasüregben felhalmozódott zsírok megduplázzák az egészségügyi problémák kialakulását! A szervek közötti zsírok miatt lehet magas vérnyomásod, cukorbetegséged, sőt a daganatos megbetegedések kockázatát is növelik. A NARL kezelés segít megszabadulni a zsigeri zsíroktól, ezáltal gyorsabban lehetsz karcsú és egészséges. Nem létezik még egy olyan technológia amivel megszabadulhatsz a szerveidet terhelő zsigeri zsírtól. Előzd meg a bajt! Ne a túlsúlyod okozza a betegséged!

 

Látványos eredmények, elégedett vendégek!

 

felhelyezesBiztos lehetsz abban, hogy a vendégeid elégedettek lesznek a NARL kezeléssel, mert ez a technológia mindenkire hatással van. Japánban öt éven keresztül 30.000 emberen tesztelték. Ultrahangos mérésekkel nyomon lehet követni a felületi és hasüregi zsírcsökkenés arányát.  Nincsenek befolyásoló tényezők, ami miatt ne fogynának a vendégeid. A NARL gép megbízható, biztonságos, és látványos eredményeket garantál, így a vendégeidnek minőségi új szolgáltatást nyújthatsz, amivel plusz bevételre tehetsz szert.

 

Legyél az elsők között, aki teszteli a NARL gépet vendégein!

Jelentkezz tesztelőnek május 18-20. között és próbáld ki a Magyarországon elérhető legmodernebb karcsúsító technológiát a NARL-t! Ha most jelentkezel, akkor 4 napig díjmentesen próbálhatod ki a Japánból származó ultrahangos testkezelő gépet.

Ráadásul a Szépségportálon keresztül regisztráló tesztelők, 60.000 Ft kedvezménnyel vásárolhatják meg a NARL gépet!

Regisztrálj minél hamarabb Név, Cégnév, Telefonszám megadásával, a cikkre való hivatkozással a hello@szepsegportal.hu email címen, vagy az info@narl-lipo.hu email címen!

 

narl

 

(x)