Top
Minden, amit a CND Flirtation kollekcióról tudni akartál – Szépségportál
fade
5289
post-template-default,single,single-post,postid-5289,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Minden, amit a CND Flirtation kollekcióról tudni akartál

Minden, amit a CND Flirtation kollekcióról tudni akartál

… de nem merted megkérdezni…

 

Megérkezett a CND új nyári, Flirtation kollekciója. Fee Wallace, a CND oktatási nagykövete ismét azonnal segítségünkre sietett, hogy lássuk, mit is várhatunk az új színektől.

A nyári kollekció rendkívül nőies, és színei valóban hiánypótlók a Shellac™ és Vinylux palettán. Ugyan ezzel a kollekcióval nem érkeztek új Additives hatásfokozók, az Art Vandal Additives nemcsak az Art Vandal színeknek, hanem ennek a kollekcióinak is kiváló kiegészítői.

 

Kezdjük a Pink Pursuit színnel.

cnd_pink_pursuit_feewallaceEz egy szuper, barackos fedő rózsaszín. Kevésbé sárga, mint a Nude Knickers, kevésbé barna, mint a Satin Pajamas és sokkal melegebb, mint a Fragrant Fresia. Teljesen krémes szín, nincs benne csillám vagy gyöngyház, úgyhogy ez a szín a tökéletes, üde, bőr színű nude a világos, de melegebb árnyalatú bőrrel rendelkező vendégeknek. A Pink Pursuit az egészséges ragyogás színe.

A Shellac™ és Vinylux™ esetében is kiválóan fed két rétegben, ha megfelelő a természetes köröm állapota. Ahogyan a többi szín esetében is, az egyenetlen körömfelszín egy kis segítségért kiált. Fee javaslata szerint: a Base Coat alaplakk használatát követően vigyél fel egy réteg Top Coat fedőlakkot, mielőtt a színes lakkot használnád. Ez kiegyenlíti az apró gödröket és az egyenetlen felületet, így gyönyörű, sima felületre kenheted a színt és nem lesz szükség kettőnél több rétegre. Olyan érzés, mintha tipre kennéd a színes lakkot.

pink_lace_stamping_feewallaceFee kipróbálta a díszítést is ezzel a színnel, két réteg Pink Pursuit Shellac™ felkenése után az egyik kedvenc csipke mintáját vitte fel nyomdával, a Vinylux™ Magenta Mischief színnel. Sok Vinylux™ színnel lehet jól nyomdázni, a Magenta Mischief pedig különösen jó erre.

A minta élénk tavaszi, nyári, és a metálos fény különösen feldobja a körmöt. Cuki és csajos, ugyanakkor divatos is.

 

Aqua-intance

cnd_aqua-inatance_feewallaceEbben a színben végre megtalálhatjuk a “Tiffany kéket”, amibe könnyű beleszeretni. Lágy, mégis élénk, nagyon vidám, krémes türkiz. Az Azure Wish-nél türkizebb, és a Ceraulean Sea-hez és a Digi-tealhez képest pasztellesebb. Ebben a színben sincs csillám, se gyönygház, ezért tökéletes alap glitteres átmenetekhez és nagyon jól mutat az Art Vandal Additives színekkel. Próbáld ki a Twinkle Pink Additive-vel, meg fogsz lepődni! Az Aqua-intance nagy sláger lesz nyáron. Bicycle Yellow pöttyökkel és Tropix-szal kombinálva is izgalmas.

Az Aqua-intance Shellac™ és Vinylux™ formájában is kapható, a Vinylux™ biztosan nagyon kapós lesz a vendégek körében. Mókás és trendi szín, ami nagyon népszerű a fiatalok körében, akik szeretik otthon lakkozni a körmüket.

 

tiffany_nail_fee_wallaceFee csinált egy olyan díszítést, ami a Tiffany & Co marketing anyagaira hasonlít. Finom, csillogó fehér szalag, amely gyönyörű mégis egyszerű kiegészítője ennek a színnek. Tökéletes kék kiegészítő egy merész menyasszonynak. Exhibition Art Vandal Additive, Cream Puff-fal kontúrozva. Ugyan még nem próbáltuk, de valószínűleg az Aqua-intance Vinylux™ is kiváló nyomdához, mely remekül mutat fehér, krém színű vagy nude alapon, vagy akár ezüstös-fehéres csillámon.

Már megtetszett a kollekció?

Itt tudod megvásárolni!

Van 24 pink színünk, de végre itt az igazi pink, a Be Demure.

be_demure_fee_wallaceElső ránézésre elegünk van abból, hogy már megint egy rózsaszínnel gazdagodott a Shellac™ gyűjtemény. Még egy krémes, fedő rózsaszín, csillám nélkül? De gondoljunk csak arra, hogy a vendégek mi alapján választanak színt tavaszra vagy nyárra. Két világos rózsaszín van ebben a kollekcióban, a Pink Pursuitről már beszéltünk, de az mindenképpen barackos szín, ha összehasonlítjuk az igazi baba rózsaszínnel, ami a Be Demure. Shellac™ és Vinylux árnyalatban is kapható és legegyszerűbben úgy írhatjuk le, hogy “csodás”. Érdemes vele mintákat is készíteni, és extrém francia körmökhöz is elképzelhető.

 

Skin Tease

VINYLUX_skin_tease_feewallace-copyEz a szín csak Vinylux™ lakk formájában kapható. Krémes nude, enyhe sárga árnyalattal, de sokkal bézsesebb, mint a Dandelion például. A Skin Tease szép és meleg szín, de nagyon világos, krémes, fedő és két rétegben tökéletes. A másik jó hír, hogy nyomdázáshoz fantasztikus!

 

vinylux_stamping_nailart_feewallaceHotski to tschotchke és Magenta Mischief alapon is nagyon jól mutat. Nagyon jól használható esküvői csipke mintákhoz is. a Képen Peacock Plume alapot rétegeztünk Lost Labirynth színnel, majd Skin Tease nyomda látható rajta. A Vinylux™ három fontos szerepet tölt be: nyomdázáshoz kiváló, a vendégek szívesen vásárolják otthonra és műkörmön rendkívül tartós. A Skin Tease mindenképpen fel fog kerülni a nyomdázáshoz legjobban alkalmas Vinylux™ lakkok listájára.

A következő a nagy kedvenc, a Lavender Lace.

shellac_lavender_lace_feewallaceHideg, szürkés lila, nagyon pasztell, rendkívül finom ezüstös csillogással. Nagyon jól fed, már egy rétegben is. Nagyon finom árnyalat, amely jeges hatást kelt meleg tónusú bőr mellett és lágy, sápadt bőrt idéz, ha hideg bőrtónussal kombináljuk.

Annak ellenére, hogy enyhe ezüstös csillogása van, hívhatjuk krémes színnek is. Talán a pigmentek sűrűsége miatt kelt púderes hatást, metálosnak azonban semmiképp sem hívhatjuk. Látható, hogy milyen krémesnek tűnik az erősen metálos textúrájú Tundra mellett például.

lavender_lace_art_fee_wallaceShellac™ és Vinylux™ verzióban is rendkívül jól kenhető egyenetlen körömfelületen kiváló állaga miatt. Elfedi a hibákat már két rétegben is.
A Lavender Lace tökéletesen illik ebbe a nyári kollekcióba, de télen is sokat fogjuk használni. Van benne valami fagyos, hideg hatás. De a krémessége tökéletesen alkalmassá teszi díszítésre is, glitterrel és jégfóliával nagyon jól kombinálható, mert ezeknek a csillogása tökéletesen kiemelkedik a lágy Lavender Lace háttérből.

Első pillantásra félénk koszorúslányoknak való szín, de talán mégis a kollekció legtöbb lehetőséget tartogató színe.

Honey Darlin’, már nagyon vártunk.

honey_darlin_art_shellacVilágszerte imádják ezt a színt. Komoly, de mégis cuki. Hello Kitty, húsvéti nyúl, pasztelles muffin díszítés,  és még rengeteg más dolog is eszünkbe juthat róla. Shellac™ és Vinylux™ formában is imádni fogod.

 

honey_darlin_cnd_feewallace

Nincs olyan messze a Sun Bleachedtől, de néhány fontos szempontól teljesen különbözik tőle. A Sun Bleached sokkal fehérebb és fakóbb, míg a Honey Darlin’ sokkal melegebb és gazdagabb szín, ami a Sun Bleachedből hiányzik. Arany színű glitterrel kombinálva gyönyörű. Mindenkinek mosolyt csal az arcára, amikor ránéz erre a színre, mert annyira vidám és olyan igazi, nyári szín.

Nincs benne csillám, igazi pasztell szín, méz sárga, krémes lakk. Olyan, mintha a tejszínhabra csurgattunk volna mézet, és utána a habot a méz átlátszó, arany fátyolán keresztül nézzük. Komolyan, szinte érezzük az ízét a szánkban.

Van benne valami 70-es évek életérzés, cuki mintákat készíthetünk vele.

A mesés gazdag kék szín, a Date Night.

date_night_cnd_vinylux_feewallaceA kizárólag Vinylux™ színben elérhető Date Night gyönyörű, és tökéletesen pótolja a hiányt a Seaside Party és a Bue Rapture között. Már most tudjuk, hogy mindenki arra vágyik, hogy bárcsak elérhető lenne Shellac™ színben is. De egyelőre nem elérhető, így kénytlenek vagyunk alternatív megoldást alkalmazni, ha a Shellac™ függő vendégek kérik ezt a színt. Ilyenkor érdemes Clearly Pinkkel Shellac™ manikűrt csinálni, Top Coat fedőfénnyel borítani, majd eltávolítani a ragacsos réteget. Ezt követően vidd fel a Date Night lakkot két rétegben, majd a Vinylux™ fedőlakkot. Így a vendég a Shellac™-tól elvárt tartósságot kapja, mégis választhatja ezt a gyönyörű kék színt. Persze várnia kell 8 és fél percet, míg megszárad, és érdemes lehet otthon egy-két hét elteltével még egy réteg Vinylux™ fedőlakkot felvinni a körömre. Persze ez kissé bonyolultabb egy átlagos Shellac™ manikűrnél, de vendég egy még szélesebb színskálából választhat, és élvezheti a Vinylux™ biztosította lehetőségeket is.

A szín, amire mindenki várt: Sparks Fly!

sparks_fly_intimates_collection_cndGazdag, csillámokkal teli szín, egyenesen az üvegből, végre egy újabb glitteres Shellac™, Vinylux™ formában nem kapható. Meleg és csillogó korall szín, finom és extra apró ezüst és korall színű csillámokkal. Valószínűleg a pedikűr kedvenc kiegészítője is ez lesz a nyáron! Mivel fényes és csillogó, nem teljesen fedő, de ez a vendégnek nagy részénél nem jelent majd problémát. Csak akkor észrevehető, ha francia végű műkörömre vagy nagyon fehér természetes szabadszélre kenjük. Ne pánikolj, ha az átlátszó tipen a szín is átlátszó, a vendégeknek nem átlátszó műanyag körömágya van. A képen két rétegben látható a tipen a Sparks Fly szín, szürke háttérrel nem tűnik átlátszónak, de fény felé tartva már az.

sparks_fly_layering_feewallaceLayering technikáihoz is tökéletes szín, már egy rétegben is gyönyörűen mutat piros, korall, rózsaszín vagy lila Shellac™ színekre rétegezve. Kékre vagy zöldre kenve nem olyan szép az eredmény, ha a korall színű csillámokat nem oszlatjuk el egyenletesen a felületen, akkor ezeken az alapokon nem lesz tökéletes az eredmény. De melegebb színekre kenve fantasztikusan rétegezhető! Ha szoktad használni a Grapefruit Sparkle-t rétegezéshez, akkor a vendégeid ezt a színt is imádni fogják, ha éppen csak egy kicsit több csillogást szeretnének körmeiken. A Sparks Fly a tökéletes egyensúly a csillámos körmök esetén.

Szeretnéd, ha a kollekció minél előbb megérkezne hozzád?

A cikk eredeti verziója itt jelent meg.

Köszönet Fee Wallace-nak!

Fee Wallace
Global Team CND™
Sweet Squared Lead Education Ambassador

https://twitter.com/Fee_Wallace
https://www.facebook.com/fee.wallace
https://instagram.com/fee_wallace/
https://youtube.com/c/feewallace