Top
Új év, új kollekció! Nagyszerű! – Szépségportál
fade
5419
post-template-default,single,single-post,postid-5419,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Új év, új kollekció! Nagyszerű!

Új év, új kollekció! Nagyszerű!

…Fee Wallace, a CND skót oktatási nagykövete (Education Ambassador) így fogadta az új, New Wave Shellac és Vinylux kollekciót. Talán nektek is segítség lehet, ha véleményét megosztjuk veletek.

Az új, New Wave Shellac és Vinylux színek közül, néhány különösen felkeltette az érdeklődésem. Az az erő, ami a 6 új merész színből árad magával ragadott. Alig vártam már, hogy kipróbáljak valami igazán izgalmasat.

Ecstasy: felháborítóan intenzív

Indulhat is a játék az Ecstasy-val. Micsoda párost alkothat ez a szín egy körmössel! Szinte hallom, ahogy csábít… Nos, arra azért jó felkészülni, ha használni akarjátok, hogy ez a meleg rózsaszín felháborítóan intenzív. Kicsit sötétebb és titokzatosabb, mint amilyennek az üvegben látszik.

Az első gondolatom az volt, hogy olyan lesz mint a Tutti Frutti, de tévedtem, sötétebb. Van ráadásul egy meleg neon tükröződése, amelyen megcsillan a fény. Erőteljes és felkavaró, de a legmenőbb módon, ahogy azt el lehet képzelni.

Számomra az új kollekció egyik nagy meglepetése ez a szín. Egy szolid árnyalatot vártam, de a CND minden várakozásom fölülmúlta. Ez az a rózsaszín, amit valóban lehet viselni. Alig várom, hogy kipróbáljam színjátszó csillámporral is, szerintem az egyik legjobb alap lesz a jövőben ehhez.

Banana Clips: igazán dörömböl

Élénkebb, melegebb, merészebb és jobban fed a Banana Clips, mint az azonos kategóriájú többi sárga szín.

Megpróbáltam kitalálni valójában mi is lehet a Banana Clips, talán hajcsat…, szerintetek?

Hajban biztos jól mutat ez a szín. Shellac-ként pedig valóban egy réteg csoda, ha a fedő tulajdonságait nézzük, így remekül használható díszítéshez alapnak. Abban azonban nem hiszek, hogy ez lesz a legnépszerűbb a vendégeink között.

Ez a merész szín lényeges eleme lehet a Shellac színpalettának, és ha valaki elég bátor ahhoz, hogy ezt válassza, jobb, ha adtok a kezébe egy halom névjegykártyát, mert mindenkinek fel fog tűnni és azt kérdezik majd, hol csináltatta.

Barátkozom vele alapként. Nyomdával már kipróbáltam.

Pink Leggings: lenyűgözően fényes sötét rózsaszín

Olyan mint amikor a dús ajkakon nedvesen megcsillan a szájfény. Félig áttetsző, de szuper erős szín a Pink Leggings.

A csomagolás alapján arra számítottam, hogy a Pink Bikini-hez hasonló krémes színt kapok, de nagyon örülök annak, hogy helyette ezzel a szuper gazdag fényes, sötét rózsaszínnel lettem gazdagabb. Talán a legközelebb a Rose Brocade-hoz van, de a valóságban az sokkal vörösebb.

Két réteg kell a megfelelő fedéshez, ám éppúgy, ahogy a Decadence, a Brick Knit vagy a Rose Brocade színeknél áttetsző marad, de nem csíkos… más szóval ez a szín tökéletes a fóliával való díszítéshez vagy ahhoz, hogy szexi metálrózsaszín csillámporral díszítsd.

Video Violet: a kedvenc

A New Wave kollekcióból ez a kedvencem. Istenem, ez a krémes, nem átlátszó lila… ez egy réteg csoda. Olyan mint a tejszín … nem tudok betelni vele.

Volt egy ilyen színű rúzsom (lehet, hogy 5), a 90-es években, amit feketével viseltem (még a középiskolában).

Szerintem a Video Violet egy jól eltalált szín, ez lesz a legnépszerűbb a szeszélyes fiatal lányok és édes idős hölgyek körében egyaránt. Nos, rendben, nem minden kedves idős hölgy választja majd, természetesen lesznek néhányan, akik már nem.

A Video Violet kedvelt alapszín lesz rétegekhez is: egy réteg ebből egy réteg Hot Chillis-vel meglepő eredményt mutat. De érdemes kipróbálni a Lost Labirinth, a Grapefruit Sparkle, a Blushing Topaz, a Pink Leggings vagy a Tango Passion színekkel is.

Jelly Bracelet: játékosan varázslatos

Ez a szín is meglepett, tízszer érdekesebb a Jelly Bracelet mint gondoltam.

Ha össze kellene hasonlítanom egy másik Shellac színnel, talán leginkább a Lost Labyrinth-ra emlékeztet.

Az első réteg félig áttetsző, de a másodikkal már teljesen fed.

Így jól használható fóliával, vagy krómmal, vagy viselhető magában is. Elég volt egy kis nyomda rá és már is látszik játékos varázsa.

Blue Eyeshadow: az igazi

Ez az a kék, amelyre mindannyian igazán vágytunk.

Nincs még egy olyan Shellac szín, amely hasonló lenne ehhez az árnyalathoz, kikeverni se lehetett eddig olyat, ami legalább közelítette a Blue Eyeshadow-t.

A Vinylux Date Night-ja és a Creative Play Royalista-ja közelítette ezt a hatást, de ez az a tökéletes alap kék, ami igazán okot ad az ünneplésre.

Ha kell egy félelmetesen bársonyos matt alapszín, ezt használd. Nézd, hogy mutatnak ezek a kövek.

A cikkhez Fee Wallance blogbejegyzésében közölt képeket használtuk. Fee blogját itt éred el, de követheted őt a Facebook-on is.