Top
Szalonasztalon a CND™ NUDE kollekciója - Szépségportál
fade
9845
post-template-default,single,single-post,postid-9845,single-format-gallery,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Szalonasztalon a CND™ NUDE kollekciója

Szalonasztalon a CND™ NUDE kollekciója

Évindításként leteszteltük a CND legújabb Nude kollekció színeit, ami bolti megjelenése után azonnal a rózsaszín és bézskedvelők új kedvencévé vált. A januári újdonság valóban egy tipikusan natúr, friss színpaletta, részben zimankósan nyers, részben púderes és tiszta.

A kollekció legmelegebb, legrózsásabb árnyalatával kezdtük a próbát, ami az Uncovered névre hallgat.

A teszt során két réteget vittünk fel, a fedés a képen is látható. egyáltalán nem csíkozódik és nem fed foltosan. Az árnyalat alapvetően a rózsaszín kategóriába sorolható. Első megközelítésben a Powder my Nose egy sárgásabb árnyalatának ígérkezett, viszont miután hideg és meleg fényben is megvizsgáltuk sokkal inkább bézses, rózsásabb hangulatú, melegebb, tavasziasabb.  A Cashmere wrap köves, hűvös árnyalata mellett nézve sokkal inkább a barack jut eszünkbe. Összességében egy nagyon kellemesen üde,  vibráló színárnyalat, talán a legnőiesebb a négyesből.  (A fotó csalóka, fényben a Vinylux és a Shellac között nem látszik árnyalatkülönbség.)

A második árnyalatunk az Unmasked. Ahogy a fotón is látszik, egy barnásabb eredményt értünk el a második réteg felvitele után. Világosabb és kissé homokszínűbb, mint a Field Fox és noha elsőre egy kicsit fakónak tűnik az árnyalat a Cityscape összehasonlításában jól látszik, hogy valójában egy meleg tónus. Púderesebb, könnyebb, natúrabb árnyalat, halványan rezes,  a klasszikusan elegáns, testszínű harisnyák tipikusan pedáns, „kisasszonyos” hangulatát hozza.

A harmadik színnel csakugyan a januárba fordulunk: egy kicsit mályvásabb, „ónosabb”  jegesebb jelleggel érkezett az Unlocked. Ha az Uncovered a nőies, az Unmasked a klasszikus, akkor az Unlocked a tipikus kiegészítő az erősebb körömdíszítésekhez. Színskálán nézve az előző kettőnél nem sötétebb, inkább hidegebb tónusú. Nagyon jól igazodik a bőrtónusokhoz, hidegebb, melegebb bőrszínhez is jól passzol.  A rövidebb körömformák tökéletes ápoltságot sugalló jóbarátja lehet.  Mellépróbálva a jó öreg Field Foxot markánsan érezhető a különbség, az Unlocked még mindig sokkal inkább a nőiesen rózsás árnyalatok világában jár, ugyanakkor mégis egy ízig-vérig januári szín.

A legsötétebb árnyalat az új négyesből az Unearthed, ami valóban egy gránitos, ámde krémes és lágy árnyalat. A Field Foxnál jelentősen sötétebb és markánsabb, egy igazi domináns szín. Elsőre olyan mint a Rubble, viszont hűvösebb árnyalatú, egészen egyedülálló és kiugró darabra sikerült. Sötétebb mint a Cityscape, még inkább a föld-színek közé tartozik. Az árnyalat kifejezetten kéri a fehér és geometrikus díszítéseket.

 

A Shellac-ok és a Vinylux-ok hasonlóságait és különbségeit nézve kiugró különbségeket nem találtunk a Vinylux és a Shellac nagytestvérek között. Színrétegezésekkel első körben nem indultunk el: az árnyalatok önmagukban annyira kellemesen univerzálisak és természetesek a körmöm, a fedés a második réteg megköttetése után pont annyira teljes, hogy egyik Shellac sem kívánta igazán a kísérletezést. Egyelőre. Összességében pont annyira ütős és nőies, télies és visszafogott a NUDE, mint ahogyan azt egy évkezdő kollekciótól a karácsonyi és újévi zsongásból januárra ébredve azt elvártuk.

 

A színeket Klein Fanni CND™ Color Education Ambassador tesztelte

Ha van kedvetek megmérettetni a kreativitásotokat, szálljatok be a Nail Lounge NUDE DÍSZÍTŐVERSENYÉBE, amelyre 2018. február 28-ig nevezhettek munkákat Facebookon és Instagramon. A verseny részleteiért klikkelj >ide<.

Íme néhány összehasonlítás, hogy is mutatnak az új Nude kollekció színei a korábbi hasonló színekhez képest:

nude kollekció összehasonlítás

nude kollekció összehasonlítás

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Andrea Kertész