Top
Szőlő-hialuron: antioxidánsokkal az öregedés ellen – Szépségportál
fade
5038
post-template-default,single,single-post,postid-5038,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Szőlő-hialuron: antioxidánsokkal az öregedés ellen

Szőlő-hialuron: antioxidánsokkal az öregedés ellen

A IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszuson mutatta be a Solanie legújabb szőlő-hialuron termékcsaládját.

 

Hogyan? Miért?

 

FullSizeRender 2Az öregedés folyamatát számos tudós kutatja, több elmélet létezik, ebből az egyik az antioxidáns elmélet. Az antioxidánsok és szabadgyökök harca egy külön könyvet érdemelne, most elégedjünk meg azzal az alapvetéssel, hogy a szabadgyökök káros hatással vannak sejtjeinkre, és legjobb védekezési lehetőségünk, hogy antioxidánsokat veszünk magunkhoz. A szabadgyökök a környezetünkben mindenhol megtalálhatók, fő forrásuk a dohányzás, az UV sugárzás, a légszennyezés, de saját légzésünk és emésztésünk folyamata is szabadgyököket állít elő szervezetünkben. Az antioxidánsok, megkötve ezeket a szabadgyököket ártalmatlanítják azokat, így táplálkozásunkkal rengeteget tehetünk az egészségünkért. Az antioxidánsok fő forrásai a különböző színes zöldségek, gyümölcsök, de tartalmaz antioxidánst például a vörösbor is.

 

A TO Complex® és összetevői

 

grapes-9215_1280A bőr szempontjából ugyanígy kell tekintenünk az antioxidásokra. Bőrünket belülről és kívülről egyaránt táplálhatjuk antioxidánsokkal ahhoz, hogy az öregedési folyamatot lassítsuk. A polifenolok a legfőbb hatóanyag a termékben – ugyanez az antioxidáns található a vörösborban is. A szabadalmaztatott polifenol tartalmú Tokaj Oleo Complex®, más néven TO Complex® nemcsak antioxidáns, hanem erős gyulladásgátló hatású is, hiszen a sérült sejteknek, a rosszabb állapotú bőrnek gyakran erre is szüksége van.

A termékek legfőbb összetevője a tokaji szőlőmagolaj, a C vitaminnál hússzor, az E vitaminnál ötvenszer erősebb antioxidáns hatással rendelkezik. Két kiegészítő összetevője a búzacsíra olaj és a sárgabarackmag-olaj, magas A-, E-, D- vitamin tartalommal, melyek szinergikusan, gyakorlatilag katalizátorként erősítik a a tokaji szőlőmagolaj hatását. Az olajoldékony komplex sokkal könnyebben hatol be a hámon keresztül az irha határáig a vízoldékony anyagokhoz képest. Fontos összetevő még az úgynevezett Magnézium Relax , amely tulajdonképpen egy növényi botox, ránctalanító, regeneráló, bőrnyugtató hatóanyag. Lazítja a mimikai izmokat, csökkenti a gyulladásokat.

A kozmetikai kezelés

A teljesen parabénmentes és natúr kozmetikumnak minősülő termékekből álló kezelés organikus szőlővíz tartalmú habzó lemosóval és tonikkal kezdődik. A tonik hialuron savat tartalmaz, ami kicsit sem megszokott. Így már a tisztítási fázisban is hidratáljuk a bőrt.

A termékcsalád mechanikai peelinget tartalmaz, amely viszonylag erős, szőlőmagőrlemény látja el benne a radírozás feladatát. Az enyhén savas pH-val rendelkező peeling kémiai hámlasztást nem végez, de a savas közeg hatékonyan támogatja a szőlőmagőrlemény hatását. Szőlőmagolaj is található a termékben, mely a bőr vízvesztését csökkenti, illetve már az antioxidáns hatás is elkezdődik a hámlasztás folyamatánál.

Ismerkedjünk egy új fogalommal!

Hidroxidás hatás: ez lenne az új fogalom. Hidratáló és egyben antioxidáns hatással rendelkező hatás, s ezt kínálja a szőlő-hialuron krémgél. Köszönhető ez a hatás többek között a Tokaj Oleo Complexnek®, az argán olajnak és a hármas hatású hialuronsav összetevőnek. Nem utolsó sorban fényvédelmet is biztosít.

A termékcsalád

Speciális masszázsmaszkkal debütál a termékcsalád, amely akár 10-15 perces masszázst is lehetővé tesz. Nagyon lágy formula, hosszan tartó hatással. A speciális termék különleges masszázstechnikával lesz tökéletes, mely tanfolyamokon elsajátítható.

Az éjszakai krém és a szemránckrém, melyek a termékcsalád két csúcs termékét jelentik,  tartalmazzák a Tokaj Oleo Complexen® és vitaminokon túl a fent említett Magnézium Relax összetevőt, amely növényi botoxként viselkedve tölti fel a szemkörnyéki apró ráncokat.

A termékek hamarosan megvásárolhatók az Alveola kft.-nél.

Bővebb információ: www.solanie.hu

Solanie_szolo_group2

(x)