Top
IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus: fókuszban az öregedésgátlás – Szépségportál
fade
5020
post-template-default,single,single-post,postid-5020,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus: fókuszban az öregedésgátlás

IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus: fókuszban az öregedésgátlás

Budapest egyik legelőkelőbb helyszínén nyitotta meg kapuit a IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus. A kizárólag szakembereknek szóló, professzionális rendezvény szinte már tudományosnak is mondható.

 

FullSizeRender 8A koncentrált elméleti és gyakorlati tudást egyaránt nyújtó előadások, workshopokkal kiegészítve több száz szakembert vonzottak. A 21. századi kozmetikának számos újdonságával találkozhattak a résztvevők. Teleházas előadással indult a rendezvény, Dani Richard, az Alveola kft. divízió vezetője a rádiófrekvenciát, ultrahangot és mezoterápiát érintő legfrissebb elektrokozmetikai kutatásokról beszélt tudományosan, mégis érthetően.

 

Az öregedésgátlás egyik legfontosabb mérföldkövét, az antioxidánsok és szabadgyökök szerepét mutatta be Juhász Klára, biológia-kémia szakos tanár, kozmetikus mester, az Oktáv Szakközépiskola Igazgatója.

 

Az üzleties, vállalkozói gondolkodásra tért ki Soltész László, az Ecowax kft. ügyvezetője, Így lehet biztonságban a kozmetikád: piaci szabályozás és törvényi változások 2015-ben című előadásában. De nem maradtak el az újdonságok sem, már ami a konkrét termékeket illeti

 

FullSizeRender 2Debütált a Solanie szőlő-hialuron, a bőrsejtek öregedése elleni küzdelemre kifejlesztett, kiemelt hatékonyságú antioxidáns sorozata. Az Szegedi Tudományegyetemmel közösen fejlesztett termékcsalád rendkívül szakmai és tudományos bemutatását Dani Richardnak, gyakorlati alkalmazásának tapasztalatait pedig Valiskó Mária, kozmetikus oktatónak köszönhetjük.

 

A délután a gyakorlatias programokról szólt. A bőrproblémák 21. századi komplex kezelése és a Mezoterápiás koktélkeverési technikák az egyes bőrtípusok és bőrproblémák előadások tökéletesen kiegészítették egymást, majd az innovatív és különleges Energyrelax antioxidáns masszázstechnika gyakorlati bemutatás következett. (Előadók: Dr. Solymosi Ágnes, bőr-, nemigyógyász, gyermekbőrgyógyász, kozmetológus szakorvos, Gajdár Mónika, kozmetikus mester, Haizer Tímea, kozmetikus oktató)

Az újdonságokról és az elhangzott információkról hamarosan bővebben is olvashatsz nálunk.

FullSizeRender