Top
Édes és egészséges a nyírfacukor – Szépségportál
fade
655
post-template-default,single,single-post,postid-655,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Édes és egészséges a nyírfacukor

Édes és egészséges a nyírfacukor

Az egészséges életmód és a fogyókúra miatt nem kell megalkudnunk az édes ízeket illetően. A nyírfacukornak ugyanolyan az ízhatása, mint a hagyományos kristálycukoré, csak ez utóbbival ellentétben kifejezetten egészséges.

A nyírfacukor negyven százalékkal kevesebb kalóriát tartalmaz a hagyományos, cukornádból és cukorrépából készült társainál. Emellett antibakteriális hatású, segíti az emésztést, nem savasít. Cukorbetegek és terhességi diabéteszben szenvedők számára kínál természetes alternatívát az ételek édesítésére. Nem kezdi ki a fogakat, csontokat, így fogszúvasodásban és csontritkulásban szenvedők is használhatják.